Si-a marit sanii din cauza ca sotului ei nu ii mai placeau cum arata, dar cand s-a trezit dupa operatie i s-a parut ca acum ii are prea mari. E cutremurator cum s-a gandit femeia sa rezolve problema, medicul si sotul ei au avut un soc

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 15 sep 2020, 22:10

Obsesiile referitoare la aspectul fizic le pot determina pe unele persoane sa comita gesturi necugetate.

Este si cazul Rebeccai Hoare, o femeie in varsta de 38 de ani din Marea Britanie, care a avut parte de un final tragic. Totul a inceput dupa ce sotul ei facea din ce in ce mai des remarci negative referitoare la sanii ei.

Rebecca a fost foarte afectata de afirmatiile barbatului iubit, astfel ca a decis sa isi faca o operatie de marire a bustului pentru a-i satisface dorinta.

Prognoza meteo ANM miercuri, 23 august 2023: Apar precipitațiile în majoritatea zonelor din țară. Cum va fi vremea la munte și la mare?

Operatia a decurs bine, insa femeia nu a reusit sa se obisnuiasca cu noul ei look, motiv pentru care a intrat intr-o depresie grava. Medicul care s-a ocupat de cazul ei s-a oferit sa o ajute si i-a spus ca ii ofera gratuit o noua operatie de micsorare.

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

Insa totul s-a sfarsit tragic.

Nesuportand felul in care arata, femeia s-a sinucis prin spanzurare, lasand un bilet de adio prin care si-a explicat gestul.

 


Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!