Si-a lasat copilul si sotia in masina si a iesit afara ca sa o deszapezeasca. Dupa 5 minute a terminat si a intrat din nou in autoturism, dar a inceput sa urle: familia lui era moarta! E cutremurator ce se intamplase

Cazul de mai jos a socat comunitatea unui orasel din Statele Unite prin duritatea lui.

Totul a inceput dupa ce un barbat a iesit afara impreuna cu sotia si copilul lui, in varsta de un an. Cei trei se pregateau sa plece intr-o excursie de sarbatori.

Barbatul si-a urcat familia in masina, a dat drumul la caldura si a inchis usile, dupa care a iesit afara, pentru a deszapezi autoturismul. Dupa 5 minute a terminat, asa ca a pus peria in portbagaj, dupa care s-a suit din nou inauntru.

Cand s-a uitat la sotia si la baietelul lui, a inceput sa urle de durere: acestia nu mai aveau suflare. Extrem de speriat si disperat, barbatul a chemat imediat ambulanta, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru ei.

In cele din urma s-a descoperit si motivul pentru moartea misterioasa a celor doi. Teava de esapament era infundata cu zapada, astfel ca monoxidul de carbon nu a mai avut pe unde sa iasa.

Acesta s-a strans in habitaclu si a dus la asfixiera femeii si a copilului.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate