Sfioasa Esma din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", o femeie puternica si nonconformista in viata reala! Iata cum a fost surprinsa frumoasa actrita Duygu Ustunbas pe cal, la cursurile de echitatie!

Esma din serialul "Lacrimi la Marea Neagra" este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite ale momentului in Turcia.

Duygu Üstünbaș s-a născut în 1990, în Ankara, intr-o familie de intelectuali. Parintii sai, lucrand in domeniul juridic, au incercat sa o indrume tot catre o cariera in Drept, astfel ca peste ani, frumoasa Duygu a absolvit Facultatea de Drept, un cadrul Universității Çankaya.

Desi parintii sai isi doareau sa o vada profesand in domeniul juridic, Duygu a decis sa isi continue studiile si a ales sa urmeze si Facultatea Litere. Insa nu a uitat nici prima sa dragoste, actoria, la care nu avusese permisiunea sa se gandeasca, pentru a nu le spulbera visul parintilor sai. Insa odata ajunsa pe picioarele sale, Duygu a decis sa isi urmeze si pasiunile si atunci a inceput recent un curs de actorie, dar si unul de echitatie.


La scurt timp a primit si prima sa mare propunere de a juca intr-un serial de televiziune, la care visa de multi ani. Duygu a acceptata primul ei rol intr-un serial ca pe cea mai mare provocare a vietii sale. In anul 2018 a inceput sa joace in productia "Lacrimi la Marea Neagra", alaturi de actori deja consacrati si a reusit sa se adapteze rapid si sa realizeze un rol exemplar.

Citeste si: Tahir din serialul "Lacrimi la Marea Neagra" traieste o frumoasa poveste de dragoste si dincolo de platourile de filmare! Iata cine este femeia care i-a furat inima celebrului Ulaş Tuna Astepe!

Citeste si: Fikret din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", un tata devotat si implinit in viata reala! Iata ce familie frumoasa are celebrul actor Erdal Cindoruk!

De cateva luni practica intensiv cursurile de echitatie ajungand deja la nivelul la care ar putea sa concureze chiar si la mari competitii. Iata cum a fost surprinsa pe cal frumoasa actrita:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate