SFASIETOR. S-a sinucis fiindca patroana nu i-a dat salariul la timp. Femeia muncea pe 700 de lei si avea nevoie de bani pentru tratamentul uneia dintre fiice

Patroana o tot amana cu banii, iar ea avea nevoie disperata pentru fetita ei care suferise un transplant de rinichi.

Pentru 700 de lei, salariul ei amarat, o biata femeie de 48 de ani si-a pus capat zilelor. O poveste sfasietoare! Urmeaza imagini si informaii care va pot afecta emotional! Femeia din fotografie si-a asteptat salariul pana in ceasul de pe urma! Stefania Lazar avea 48 de ani si doua fete studente. Pentru ele ajunsese sa se umileasca si sa cerseasca de la patron banii munciti pe branci.

Femeia nu mai era la prima tinerete, dar freca podele si spala trepte pentru 700 de lei. Nu erau multi, dar ii dadea aproape pe toti doctorilor ca sa-i tina fata in viata. De mai bine de-o luna insa, firma de curatenie n-o mai platea. Ba mai mult, apropiatii spun ca de cate ori isi cerea drepturile, primea in schimb, ocari.

##VIDEO134754##

Refuzul politicos al patroanei avea sa-i aduca moartea. Stefania Lazar a fost gasita fara suflare intr-o camara a caminului studentesc unde facea curat. Langa ea, un bilet de adio pentru cei dragi. Medicii n-au mai putut s-o salveze.

O plang acum nu doar rudele, ci si fostele colege, odata aflate si ele in aceeasi situatie. Patroana pentru care lucra femeia nu a fost de gasit. Nu le-a raspuns la telefon nici angajatilor si nici rudelor decedatei. Femeia va fi inmormantata sambata fara slujba religioasa.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate