Sfarsit tragic pentru un tanar roman plecat in Italia sa munceasca. S-a prabusit in gol cu buldozerul pe care lucra!

Sfarsit cumplit pentru un roman plecat sa castige o paine in Italia. S-a prabusit de la o inaltime uriasa cu buldozerul pe care lucra.

E ingrozitor ce s-a intamplat cu romanul care lucra pe acest santier din Italia! Adrian manevra un buldozer, pe viaductul in constructie al unei autostrazi, cand a cazut in gol cu tot cu utilaj de la o inaltime de 80 de metri!

Povestea tanarului este sfasietoare! La cei 25 de ani ai sai, muncea pe branci ca sa stranga bani de nunta si sa-si termine casa visurilor, pe care o ridica in satul natal din Maramures. Se stabilise in Italia acum o luna, cu tot cu familie. De cand a primit vestea cumplita, cea care l-a crescut de mic isi plange, cu lacrimi amare, nepotul.

Sa fi fost un moment de neatentie a romanului sau platforma pe care lucra a cedat? Premierul italian, Matteo Renzi, se intreaba acelasi lucru pe Twitter si vrea ca firma care a contractat lucrarile sa fie anchetata: „Am cerut celor de la Anas numele vinovatilor. Trebuie sa plateasca.”

Anchetatorii italieni fac verificari. Deocamdata, rapoartele oficiale arata ca accidentul a avut loc pe o portiune a Viaductului „Italia”, unde se faceau lucrari de pregatire pentru demolarea unei lucrari mai vechi.

##VIDEO133801##

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate