Seyit isi risca viata pentru salvarea familiei sale! Va reusi tanarul sa-si puna rudele la adapost? Afla azi in “In dragoste si in razboi”, de la 20.00, la Kanal D

Petru profita de altercatia cu rebelii si isi indreapta arma catre Seyit.

In timp ce Kurt Seyit si Celil incep sa lupte impotriva rebelilor umar langa umar, Petru se retrage inspaimantat de incrancenarea atacatorilor.

Dupa intalnirea cu Mirza Eminof, tatal lui Seyit, Sura intelege motivul pentru care iubitul sau nu s-a incumetat inca sa o prezinte familiei sale. Batranul o tratase ca pe o musafira a fiului sau si isi aratase, prin comportamentul distant, ca nu o va accepta drept nora.

La intoarcerea acasa a lui Seyit, Sura incearca sa-si ascunda dezamagirea suferita in urma intalnirii cu tatal acestuia. Insa tanarul realizeaza ca Sura sufera in tacere si o roaga sa ii marturiseasca ce are pe suflet. Tanara ii cere sa plece cat mai curand pe meleaguri turcesti, pentru a scapa de pericole.


Kurt Seyit intelege ce s-a petrecut in timp ce el a lipsit de acasa si merge la ferma familiei pentru a lamuri situatia. A doua confruntare a lui Seyit cu tatal sau il va marca profund, deoarece batranul este hotarat sa il indeparteze pe fiul sau de familie.
In miez de noapte se da vestea ca rebelii sosesc in Alusta. Kurt stie ca nu exista alta scapare decat fuga spre Istanbul, dar nu isi poate parasi familia. Este in stare de orice pentru a-si proteja parintii si pamanturile. La ivirea zorilor, acesta le trimite pe femei intr-un loc sigur si apoi se indreapta catre casa parinteasca pentru a-si proteja familia de furia rebelilor.

Familia lui Kurt Seyt se afla la un pas de moarte. Va reusi tanarul sa o salveze? Aflati raspunsul in episodul de azi din “In dragoste si in razboi”, de la 20.00, la Kanal D.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate