Sevda si Ali, in mare pericol! Afla ce se va intampla cu cei doi indragostiti, ASTAZI, intr-un nou episod captivant din serialul in “Dragoste si secrete”, de la ora 20:00, la Kanal D!

,

Situatia devine extrem de tensionata si periculoasa pentru cei doi indragostiti.

Sevda si Ali cad in mainile lui Vedat si ale oamenilor sai. Eliberarea lor depinde de gasirea  lui Pilotul dar acestia nu pot face nimic pentru asta. Sevda este in mare pericol. Ali incearca sa rezolve problemele insa situatia se complica.

Citeste si: Partenera lui Keremcem din “Dragoste si secrete” a trecut prin momente de groaza! Iata ce a patit frumoasa Ozgu Kaya!

Citeste si: Keremcem, pregatire ca la Hollywood pentru personajul Ali, din serialul "Dragoste si secrete"! Iata cum s-a antrenat celebrul actor cu cei mai buni specialisti in arte martiale!

Situatia devine extrem de tensionata si periculoasa pentru cei doi indragostiti. Visand sa aiba o viata alaturi de Duygu, Pilot isi face noi dusmani.

 

Citește și:

Partenera lui Keremcem din “Dragoste si secrete” a trecut prin momente de groaza! Iata ce a patit frumoasa Ozgu Kaya!

El este cel mai important barbat din viata frumoasei Sevda, protagonista serialului "Dragoste si secrete"! Iata cum a fost surprinsa celebra actrita Ozgu Kaya, alaturi...

“Dragoste si secrete”. Dusmani in serial, cuplu in viata reala!

Zile de cosmar pentru Halit! In aceasta seara, 16 septembrie, de la ora 20:00, in “Pretul fericirii'', pe Kanal D

Incep sa cada mastile si fiecare sa isi arate adevarata fata! Ce se intampla in ''Pretul fericirii'', ASTAZI, 15 septembrie, de la 20:00, pe Kanal D


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies