Keremcem, pregatire ca la Hollywood pentru personajul Ali, din serialul "Dragoste si secrete"! Iata cum s-a antrenat celebrul actor cu cei mai buni specialisti in arte martiale!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 aug 2020, 11:00
Foto(6)

Indragitul Keremcem a acceptat marea provocare de a interpreta rolul atipic si plin de actiune a lui Ali in serialul "Dragoste si secrete".

Keremcem, pregatire ca la Hollywood pentru personajul Ali, din serialul "Dragoste si secrete"! Celebrul actor a avut un cantonament de pregătire de trei luni, inainte de a incepe filmarile pentru serial. Keremcem a fost instruit in arte martiale de antrenori care colaboreaza cu vedete de la Hollywood.

Keremcem, pregatire ca la Hollywood pentru personajul Ali, din serialul "Dragoste si secrete"!

Presa din Turcia a mentionat ca pentru scenele de actiune, Keremcem s-a pregatit cu Fatih Uğurlu. Pentru arte martiale filipineze, antrenor i-a fost Mert Hüseyin Gürsoy.

Timp de cinci zile pe săptămână, Keremcem s-a antrenat în box, kickbox, arte marțiale filipineze (Kali) și a primit instruirea de bază pentru tragerile cu arme de foc.

Ali, personajul pe care il interpreteaza Keremcem in serialul "Dragoste si secrete", are un trecut misterios și abilități atipice, este, pe de o parte, un personaj calm, dar, pe de altă parte, unul care își arată identitatea de apărător în evenimentele cu care se confruntă.


De asemenea se pare ca actorul Keremcem nu va folosi dublura in scenele de actiune, ci va interpreta el insusi chiar si cele mai dure scene.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Pe parcursul acestui serial, Keremcem și-a incantat fanii cu proiectul Youtube Akustik Karavan/Caravana Acustică.

În fiecare săptămână, actorul le-a oferit celor care îl îndrăgesc melodii frumoase interpretate de el sau în duet cu colegi din distribuție sau chiar din staff-ul serialului.

Citeste si: Keremcem, protagonistul serialului "Dragoste si secrete", primele declaratii despre o posibila casatorie! "Am petrecut mult timp impreuna!" Iata ce marturisiri neasteptate a facut indragitul actor!

Selçuk din serialul Infidelul trăiește o nouă poveste de dragoste! Talentatul Tarık Emir Tekin a fost surprins recent alături de una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din Turcia!

Iată varianta acustică a melodiei „Beni affet/Iartă-mă„ (interpretată de Özcan Deniz în filmul „Neredesin Firuze/Unde ești Firuze?„).

(sursa: atv.com.tr; viatacuaromadecafea.com)

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies