Serialul dramatic “Familia Borgia” va aduce în atenția telespectatorilor, la Kanal D2, povestea uneia dintre cele mai fascinante familii din istorie!

Author: Ana Filip
Actualizat: 17 mar 2023, 00:52

Captivanta producție “Familia Borgia”, care va începe pe 2 aprilie, de la ora 22:00, la Kanal D2, este inspirată din viața tumultoasă a familiei Borgia, teribila dinastie a Italiei Renascentiste.

Postul de televiziune Kanal D2 se pregătește să aducă în față publicului o paleta variată de programe, ce se vor adresa mai multor categorii de telespectatori și preferințe. Din oferta noii televiziuni din portofoliul Dogan Media Internațional, care va începe să emită din 2 aprilie, veți descoperi un nou tronson de seriale captivante, “Club 22”, o ofertă de producții ce vor fi difuzate, în fiecare seară, de la ora 22:00, de luni până joi.

Chiar în ziua lansării postului Kanal D2, pe 2 aprilie, telespectatorii vor putea viziona primul episod al serialului, de la ora 22:00.

Serialul dramatic Familia Borgia va aduce în atenția telespectatorilor povestea uneia dintre cele mai fascinante familii din istorie

Serialul istoric “Familia Borgia”, cu titlul original: “Borgia. Faith and Fear”, este o producție lansată în anul 2011, prin intermediul căreia telespectatorii vor face o călătorie fascinantă în

epoca celebrului Niccolo Machiavelli, într-o perioadă a istoriei ce a fost dominată de intrigi, trădări, violență, aspirații politice. În mijlocul acestui tumult al Italiei Renascentiste aflându-se infamă familie Borgia. Scenariul serialului, precum şi producția s-au aflat sub coordonarea renumitului maestru al suspansului, Tom Fontana.

Acțiunea se desfășoară într-una dintre cele mai semnificative perioade istorice: Renașterea și descoperirea Lumii Noi. Perioada lui Leonardo Da Vinci și a lui Michelangelo, a creativității extraordinare și a

realizării intelectuale de neegalat. Dar a fost și epoca lui Machiavelli, a fărădelegii, a agresivității, a războiului și a depravării. În centrul ordinii mondiale se afla Vaticanul, arbitrul conflictelor dintre regate și imperii. În timp ce în centrul Vaticanului se afla un om a cărui dorință pentru putere îl va împinge să obțină premiul suprem: Sfântul Scaun. Era un om al cărui nume avea să devină sinonim cu cruzimea și a cărui domnie ca Papă va
fi amintită că fiind cel mai infam capitol din istoria bisericii catolice: Rodrigo Borgia.

Citește și: “Instinct de mamă”, povestea tulburătoare a unei mame aflate în căutarea fiicei sale, la Kanal D2, din 3 aprilie!

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Cei patru copii ai săi, Juan, fiul cel mare, un aventurier fără pereche, leneș și fără scrupule, Cesare, un tânăr în interiorul căruia se dă o luptă între credință care nu era chemarea lui și natură lui întunecată și violentă, Lucrezia, o tânără care descoperă puterea secretă pe care o deține sexualitatea unei femei și Goffredo, un copil nevinovat care avea să ajungă la majorat într-o familie sfâșiată de conflicte și care îi va oferi lui Rodrigo o provocare la fel de mare că manevră politică a rivalilor lui politici și religioși.

Cine sunt oamenii care l-au amenințat cu moartea pe Raed Arafat în timpul celor doi ani de pandemie: „Erau niște grupuri de oameni organizați să facă acest lucru”. Prin ce a trecut șeful DSU

Borgia este un serial dramatic cu episoade de câte o oră care relatează ascensiunea la putere a acestui cardinal cu origini spaniole și a clanului său, un om care a căutat să stabilească o dinastie care să stăpânească întreaga lume. Deși era un om credincios, Rodrigo era, de asemenea, atras de plăcerile carnale. Nu numai că s-a ocupat de comploturile și conspirațiile colegilor săi cardinali și ale reprezentanților marilor puteri, dar a fost prins și în lupta pentru a stăpâni rivalitățile amare între frați care amenințau să-i sfâșie familia.
Borgia este un serial dominat de intrigi, violență, crimă, dorința, incest, trădare și căință, o poveste la fel de convingătoare și de iluminatoare că epoca în care are loc acțiunea.

Din distributia serialului fac parte actorii: Mark Ryder, Isolda Dychauk, Diarmuid Noyes, John Doman, Marta Gastini, Assumpta Serna, Art Malik, Victor Schefé, Dejan Cukic, Paul Brennen, Scott William, Michael Fitzgerald, Andrew Hawley. Si a fost filmat în Republica Cehă cu sprijinul Fondului de cinematografie cehă si în Croația cu sprijinul Centrului audiovizual croat. Si a fost realizat cu sprijinul Regiunii Lazio- fondul regional pentru cinema si audiovizual. De asemenea, această producție a participat la programul de finanțare post producție al Biroului guvernatorului statului New York pentru dezvoltare cinematografică si televiziune.

Citește și: “Familia Borgia”, “Gomora” şi “Sisi”, serialele care îi vor încânta pe telespectatorii Kanal D2

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?