Eliminare in premiera la Bravo, ai stil! Celebrities. Situatie irepetabila intre doua concurente. Cine a fost eliminata dintre Sensy, Anda Adam si Ioana Filimon

Author: Alice Popescu

Trei dintre cele 9 concurente au fost propuse spre eliminare la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Sensy, Anda Adam si Ioana Filimon au fost cele trei concurente aflate in postura de a fi eliminate la Bravo, ai stil! Celebrities.

Trei dintre gratiile de la Bravo, ai stil! Celebritiese au fost nominalizate spre eliminare in Gala cu numarul 8 a competitiei de stil. Ioana Filimon, Anda Adam si Sensy au fost cele trei concurente in pericol de eliminare, iar publicul a decis cine a plecat din competitia Bravo, ai stil! Celebrities.

Bravo, ai stil! Celebrities. Cine a fost eliminata de la Bravo, ai stil! Celebrities 

Citeste si: Prima rabufnire a lui Sensy dupa ce a luat 1 pe linie la Bravo, ai stil! Celebrities. Concurenta nu a mai vorbit niciodata in termeni atat de duri

Toate cele trei concurente au avut un parcurs sinuos la Bravo, ai stil! Celebrities, insa in aceasta Gala, juratii parca au avut mai multe critici decat laude la adresa tinutele sale si a faptului ca nu au inteleg corect conceptul de Avant-Garde.

Cu procentaje de 8,1%, doua dintre concurente s-au aflat la egalitate, iar una dintre ele a avut procentajul de 7,8%.

Astfel, Anda Adam si Ioana Filimon au fost la egalitate de procentaj scapand de eliminare la mustata, iar cea care a parasit competitia de stil este Sensy. Concurenta nu s-a putut bucura nici in aceasta Gala de o apreciere considerabila din partea juratilor care i-au spus ca tinuta nu se alfa nici pe departe in ton cu conceptul Galei.

Bravo, ai stil! Celebrities. Sensy a fost eliminata de la Bravo, ai stil! Celebrities

Maurice Munteanu: "Daca ar fi sa ma refer la styling, cred ca am fost suficient de clar, delimitarea dintre ce inseamna anvant-garde si o petrecere de copii."

Tibi Clenci: Daca nu am fi avut atat de multe Gale, nu as fi avut nicio pretentie.

Maurice mi-a luat-o inainte si voi fi mult mai scurt. Inteleg pelerina, dar ai dus-o in zona costumului de teatru de copii. In zona gatului, creeaza condens, dad un parbriz in condens. Machiajul e unul de circ, de petrecere de copii. As fi ramas la niste sprancene negre." 

Raluca Badulescu: "Vazand primul moment, te-ai transformat intr-o alta persoana, suntem fericiti. Nu vrem sa vedem costume cu specific Halloween.

Ai combinat un Dracula cu Edward the Scissorman. Avem un costum, un personaj."

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

La sfarsitul momentului, Sensy a izbucnit in lacrimi deoarece, marturiseste ea, in ciuda momentului si a tinutei, ii este recunoscatoare celei care i-a facut hainele: "Sunt foarte recunoscatoare, a muncit cateva zile la el.

Doar sunt recunoscatoare, noua ne place. Sunt lacrimi de fericire si nu am cum sa va multumesc mai mult!""

La sfarsitul Galei, atunci cand si-a auzit numele cu cel mai mic procentaj, Sensy a afisat o atitudine impacata fata de rezultat si mai mult, le-a multumit tuturor, iesind de pe podium in aplauze: "Imi pare rau ca nu te-am cunoscut asa cum esti pe Instagram, dar ma bucur ca ai fost aici. Esti absolut superba, vom fi cu ochii pe tine, sa stralucesti," i-a spus Ilinca Vandici.

Sensy: "Ma bucur ca am fost aici si va multumesc tare mult pentru tot."

Bravo, ai stil Celebrities. Cine este Sensy, concurenta care a fost eliminata in Gala numarul 8

Sensy, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, recunoaște că numele sub care a ajuns cunoscută este mai tot timpul înțeles greșit de cei din jur. Astfel, nu de puține ori s-a întâmplat ca cei din jur să îi scrie sau să îi pronunțe numele greșit. 

Pe blogul personal, Sensy a dezvăluit care este semnificația acestui nume și de ce i se potrivește perfect.

„Cum a luat naștere acest nume, toată lumea mă întreabă, mulți intuiesc bine răspunsul corect – de la sensibilă, da chiar sunt, chiar dacă nu par (ăsta e un lucru bun, sper), sunt atât fizic, cât și emoțional, corpul, pielea sunt foarte sensibile, orice lovitură provoacă o vânătaie care mă ține 4-5 zile bune, problemele cu acneea de care vă povesteam în articolul trecut, orice înțepătură de țânțar etc. Sunt sensibilă, plâng la filme, la animale chinuite, la bătrâni amărâți, la povești impresionante, da, recunosc, e ceva rău în asta?”, a scris Sensy pe blogul ei.

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!