Seniz recurge la un gest extrem! Afla ce se va intampla la conacul Karacay, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Nemilosul Istanbul", de la ora 20:00, la Kanal D!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 nov 2020, 11:10
serial turcesc nemilosul istanbul Foto(6)
Seniz este socata de aparitia unui musafir supriza sosit la petrecerea de la conac!

La un mare eveniment al familiei Karacay, o persoana neasteptata ajunge la petrecerea de la conac. Cum va reactiona Seniz?

De cand a aflat ca Ceren nu este insarcinata cu Cenk, asa cum acuza tanara, Seniz este extrem de fericita. Femeia este sigura ca de-acum incolo nimeni nu le va mai <strica> viata, odata ce a scapat nu doar de Ceren, dar si de Nedim, “obstacolele majore” din viata ei.

Mai mult, ca sa se asigure ca isi recapata “puterea” in conac, si ca sotul nu-i mai pune la indoieala cuvantul, Seniz ii da de inteles lui Agah ca vrea sa divorteze.

Femeia este convinsa ca Agah nu va accepta niciodata separarea de ea insa Cenk o avertizeaza ca nu este de glumit cu un astfel de “subiect”.

Aflat in cabana in care s-a retras ca sa il poata ingriji cum se cuvine pe nepotul sau, Agah remarca un lucru, la acesta: de fiecare data cand vine vorba de Cemre, Nedim se infurie si vrea “razbunare”. Numai ca “razbunarea” pe care o manifesta Nedim este benefica pentru ca tanarul face eforturi uriase, la sedintele de terapie, pentru a se inzdraveni.

Agah este extrem de fericit.

Citeste si: Bahar Șahin, Ceren din "Nemilosul Istanbul": ''Nu sunt o păpușă...''

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Nemilosul Istanbul

Cine sunt actorii din serialul turcesc

Cemre si Cenk ajung intr-un punct critic al casniciei. Cemre suspecteaza o “legatura” intre Cenk si sora ei, Ceren, iar barbatul se teme ca sotia lui va afla adevarul. Cemre si Cenk decid sa divorteze dar, in sala de judecata se intampla ceva neasteptat.

La un mare eveniment al familiei Karacay, o persoana neasteptata ajunge la petrecerea de la conac. Cand dau cu ochii de “musafir”, cu totii sunt socati, iar Seniz recurge la un gest extrem.

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Nemilosul Istanbul”, la Kanal D.

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies