Bahar Șahin, Ceren din "Nemilosul Istanbul": ''Nu sunt o păpușă...''

,

Bahar Șahin, cea care o interpretează pe Ceren, în îndrăgitul serial "Nemilosul Istanbul" este tânără, frumoasă și sexy, însă recunoaște că, uneori, povara celebrității nu este ușor de dus. A debutat în fascinanta lume a serialelor pe când avea doar 14 ani și a devenit cunoscută cu rolul Muge, din serialul "Bahar, viață furată!"

Au urmat mai multe roluri, pentru Bahar, în producții de succes, dedicate tinerilor, însă rolul lui Ceren este cel care a propulsat-o în <liga mare> a actorilor din Turcia.

Bahar Șahin este o actriță extrem de versatilă, putând intra într-un rol cu conotații negative foarte ușor, dând dovadă de un mare talent. Tânara actrita spune, într-un interviu acordat publicației  Gardirop Magazin,  că este recunoscătoare acestui rol, pentru că i-a deschis ușile pentru alte partituri mai complexe și, deși în viața reală este opusă personajului, o înțelege pe tânăra Ceren.

" Ceren nu este o persoană crudă, de fapt, cred că este o persoană foarte specială. A fost un copil care a crescut fără dragoste și s-a hrănit cu un pic de atenție și asta a compromis caracterul ei. Este o femeie puternică, dar este foarte singură, nu este înconjurată de oameni care să îi arate adevărul și, prin urmare, este predispusă să facă greșeli. Toată lumea seamănă puțin cu Ceren, într-un moment sau altul al vieții. Nimeni nu vrea să fie singur, să-și piardă legăturile cu cei la care  ț ine",  a declarat frumoasa Bahar Șahin publicației amintite.

Faima nu este un talisman norocos si poate fi, de multe ori un abis. Sute de mii de oameni o admiră şi doresc să îi urmeze exemplul frumoasei Bahar care, recunoaște, nu și-a imaginat că va ajunge să ajungă un lider al generației sale, postură care poate deveni o povară.

" Nu sunt o păpușă, nici o marionetă, nici un lider de opinie pe care oamenii îl pot urma.

Da, fac și greșeli, ca orice tânăr. Este înfricoșător faptul că fiecare mișcare pe care o fac este supusă <judecății> (…) doar pentru că sunt cunoscută de mai mulți oameni", a mărturisit actrița jurnalistei de la Gardirop Magazin.

Cum va evolua personajul Ceren, în serialul "Nemilosul Istanbul", aflați urmărind episoadele difuzate în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 20.00, la Kanal D.

 

Citește-ne pe
Citește și:

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Nemilosul Istanbul”, Cemre, veste soc despre Nedim

O senatoare PNL pune presiune pe Stelian Ion pentru desființarea SIIJ: 'Găsim soluţia să nu fim sancţionaţi', a replicat ministrul

Războinica Adelina Damian, angajata Kanal D! Ce rol are de fapt aceasta la Survivor România. Detalii neștiute până acum

Vezi online serialul "Nemilosul Istanbul" subtitrat în limba română - Episodul 16, sezonul 1, luni, 2 noiembrie- VIDEO

Aniversarea atipica a frumoasei actrite Sera Kutlubey, Cemre din “Nemilosul Istanbul”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies