Senatorul PNL Vergil Chitac este la Terapie Intensiva. Anuntul facut de fiica politicianului

,

Fiica senatorului PNL Vergil Chiţac spune că tatăl ei, care a fost diagnosticat săptămâna trecută cu coronavirus a fost mutat la Terapie Intensivă

Fiica senatorului PNL Vergil Chiţac spune că tatăl ei, care a fost diagnosticat săptămâna trecută cu coronavirus şi este internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, a fost mutat la Terapie Intensivă, după ce în ultimele trei zile a fost ajutat să respire, relateaza news.ro.

Irina, fata lui Vergil Chiţac, a postat, luni, pe pagina sa de Facebook, un mesaj despre faptul că tatăl, mama şi fratele ei au fost diagnosticaţi cu coronavirus şi sunt internaţi în spital." Sunt Irina, sunt fiica lui Vergil şi a Simonei Chiţac şi sora lui Octavian Chiţac. Toţi trei membrii familiei mele au testat pozitiv pentru COVID19 şi sunt momentan internaţi în Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa. Pentru mulţi oameni ei sunt nişte numere în statisticile celor de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, nişte cazuri despre care citesc şi faţă de care mulţi îşi exprimă într-un fel sau altul părerea. Pentru mine ei sunt familia mea, reperele mele şi o mare parte din sufletul meu”, a scris fata lui Vergil Chiţac, care a menţionat că nu şi-a mai văzut părinţii de la Crăciun, iar fratele de la începutul februarie.

Ea mai spune în mesajul său că în ultimele trei zile tatăl său a fost ajutat să respire, iar de duminică a fost mutat la Terapie Intensivă.


" Tatăl meu este un om bolnav în spital, care se îngrijorează pentru soţia şi fiul său care sunt şi ei internaţi în spital, care şi-a petrecut ultimele trei zile ajutat să respire şi care a fost mutat ieri la terapie intensivă”, a transmis fata lui Vergil Chiţac.

Senatorul PNL Vergil Chiţac şi soţia sa au fost diagnosticaţi cu coronavirus în 13 martie, ulterior fiind confirmat şi fiul lor.
Cei trei sunt internaţi la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa.

Citeste si: Coronavirus Romania: ce se poate intampla daca situatia se agraveaza si cum se pot inchide orasele?

Citeste si: Se schimbă regulile înmormântărilor. Ce se întâmplă în cazul unei persoane decedate din cauza coronavirusului?

Citeste si: Riscul de infectare cu coronavirus: intre 40% si 70% din populatie. Ce spun epidemiologii

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce simte o persoană infectată cu coronavirus?

AUR anunță că votează moțiunea de cezură: 'Luăm parte la toate acțiunile care dau jos acest guvern mincinos'

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Coronavirus Romania - 19 cazuri noi de infectare cu coronavirus. 158 este numarul total de cazuri la nivel naţional

Va fi recesiune in 2020! Avertismentul UE venit in criza provocata de coronavirus

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies