Semnul ce anunță că vei muri în curând! Experții au descoperit ce simte un om înainte de deces

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au fost fascinați de fenomenul de viață și de moarte.


In articol:

Mulți experți, medici, psihologi sau filosofi au încercat să descopere ce se întâmplă după moarte sau ce semne prevestitoare există. Se pare că abia recent s-a aflat răspunsul!

Oricât de bizar ar suna, profesorul Honglei Chen, expert în epidemiologie, a realizat un studiu aprofundat și a ajuns la concluzia că există o legătură între apropierea morții și simțurile persoanei respective.

Semnul ce anunță

Citeste si: Mărturia înspăimântătoare a unui fost „vindecător” cu capacităţi extrasenzoriale

Citeste si: „De câte ori iubitul meu vrea să facem dragoste, mi se întâmplă ceva bizar. Simt că iau foc. Din acest motiv, ascund un secret incredibil”

Semnul ce anunță că vei muri în curând

Rezultatele au fost publicate inclusiv în jurnalul Annals of Internal Medicine și arată practic că oamenii în vârstă care încep să își piardă intensitatea la simțul mirosului au șanse mai mari să moară în următorii zece ani.

Semnul ce anunță că vei muri în curând

Expertul susține că acest lucru mai poate să arate inclusiv faptul că tinerii cu simț al mirosului slab au șanse mult mai ridicate (de 30-46%) să moară în următorii 10-13 ani.

Citeste si: Ea 13 ani, el 63. Oamenii din Gorj sunt șocați: "Când am aflat cu cine s-a iubit, mi-a venit rău”

Citeste si: Femeia care s-a întors din moarte: "Îmi scoseseră afară toate măruntaiele şi căutau duodenul. Dar acolo exista doar puroi"

Acum, profesorul încearcă să înțeleagă mai bine ce legătură există între nas și modul în care simțul mirosului poate anunța moartea unui om.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

sursa: a1.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate