Semnal de ALARMĂ pe rețelele de socializare! „Cei care aveţi copii mici, aveţi grijă”

Un bărbat bănuit că acosta eleve în Arad şi le oferea 200 de el ca să „meargă” cu el a fost amendat cu 1.500 de lei.

Două tinere care l-au recunoscut pe suspect au anunţat că vor depune plângeri penale.

O postare pe Facebook a unei eleve din Pecica a atras atenţia unui jandarm, potrivit Jandarmeriei Arad.

„Vă rog frumos, cei care aveţi copii mici, aveţi grijă, astăzi (11.04.2019) a fost văzut în faţa liceului teoretic G.H Lazăr de o colegă de-a mea, ea a făcut şi filmarea, pentru că a păţit la fel!!! Vă rog frumos!!!”, este postarea care a atras atenţia jandarmului.

Jandarmul a spus că este vorba despre un bărbat care acostează tinere eleve pe stradă şi le propune să „meargă” cu el, pentru suma de 200 lei, potrivit mediafax.ro.

„Şi se pare că cele două fete, din cazul nostru, nu sunt singurele care au păţit acest lucru. Colegul nostru a luat legătura cu persoana în cauză, iar după ce a primit toate informaţiile necesare, le-a transmis dispeceratului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad. Jandarmii din Pecica au fost mobilizaţi şi împreună cu poliţiştii locali din localitate, au plecat pe urmele individului. Au trecut doar 24 de ore până la identificarea acestuia”, arată Jandarmeria Arad.

Bărbatul a fost recunoscut de către eleve, fiind astfel amendat cu 1.500 de lei pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Cele două tinere vor depune plângere penală împotriva bărbatului şi sunt decise să meargă până la capăt.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate