Selim vrea sa scape de Baris! Afla ce masuri va lua pentru a-l indeparta definitiv pe rivalul sau din viata lui Filiz, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Povestea noastra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Baris este bulversat si, desi fosta iubita ii dezvaluie motivul pentru care l-a ales pe Selim sa-i fie iubit, acesta nici nu vrea sa auda de asa ceva.

Tufan primeste “lovitura de gratie” de la Tulay; femeia vrea sa divorteze. Tufan este in stare de soc si nu stie cum sa reactioneze.

Cand familia afla ca Filiz si Selim formeaza un cuplu, reactiile acestora nu intarzie sa apara. Cicek, prietena lui Filiz, nu este de acord cu aceasta uniune, si ii cere prietenei sale sa nu se pripeasca.

Filiz nu tine cont de sfaturile primite din partea apropiatilor, si continua relatia cu Selim. Filiz si Baris se intalnesc iar aceasta ii da “vestea cea mare”. Baris este bulversat si, desi fosta iubita ii dezvaluie motivul pentru care l-a ales pe Selim sa-i fie iubit, acesta nici nu vrea sa auda de asa ceva. De partea cealalta, Selim ia atitudine: avocatul face demersuri pentru a-l indeparta, definitiv, pe Baris din viata lui Filiz.

Filiz traieste inca o dezamagire cand afla ca Rahmet doar lucreaza la facultatea la care ea stia ca este student.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate