Nihal din serialul "Povestea noastra" isi adora familia numeroasa! Iata ce relatie frumoasa are celebra Olcay Yusufoglu cu cele doua surori ale sale!

Olcay Yusufoglu este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din tanara generatie de actori ai momentului in Turcia.

Olcay Yusufoglu s-a nascut in 1988 in Izmir, intr-o familie numeroasa. Si-a petrecut copilaria alaturi de parinti si de surorile sale in Izmir si dupa ce a absolvit liceul, s-a mutat impreuna cu familia, in Ankara. Si-a descoperit talentul actoricesc inca din adolescenta, cand a inceput sa joace in piese de teatru in cadrul liceului ei. 

Dupa absolvirea liceului, Olcay Yusufoglu s-a alaturat echipei de actori a Teatrului de Stat din Ankara, unde a lucrat ca actrita cu drepturi depline, in ciuda faptului ca studia in paralel la Facultatea de Teatru si Film, in cadrul Universitatii Anadolu.

Citeste si: Răsturnare de situație! Tatăl lui Richard Emanuel Gheorghe dezvăluie totul. Ce i s-a întâmplat lui Emi Pian - capital.ro

In anul 2007, Olcay Yusufoglu a fost cooptata in primul ei serial de televiziune "Kopru", au urmat apoi si alte roluri care au propulsat-o rapid printre cele mai apreciate actrite din tanara generatie. In anul 2009 a jucat in serialul "Es es", in 2010 in serialul "Sakarya Firat", in 2013 in "Fatih Harbiye" ("Un destin la rascruce"), in 2014 in serialul "Poyraz Karayel", in 2016 in "Cesur Yurek", iar in 2017 a fost selectata in distributia serialului "Povestea noastra".

Desi se dedica trup si suflet carierei sale, Olcay Yusufoglu isi adora familia si face tot posibilul sa petreaca timp liber cu cele doua surori ale sale. 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies