Nihal apeleaza la “ajutorul” lui Filiz, pentru a-si proteja mariajul cu Baris! Afla cum va decurge intalnirea dintre cele doua rivale, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Povestea noastra", de la ora 20:00, la Kanal D!

O intalnire surprinzatoare se petrece intre Nihal si Filiz.

Cumportamentul bizar al lui Tulay, din ultima vreme, il ingrijoreaza pe Tufan peste masura. Barbatul nu stie cum sa isi ajute sotia si apeleaza la sfatul doctorului Baris. Coincidenta face ca si Baris are nevoie de sfatul lui Tufan, intr-o problema … de suflet.

Dupa intalnirea cu Tufan, vechiul sau prieten, Baris ajunge la concluzia ca nu poate trai fara Filiz.  Cu toate ca s-a inteles cu Nihal, care este procuror, ca in schimbul libertatii lui Filiz, el sa devina sotul ei, si tata pentru copilul lor, Baris vrea acum sa divorteze. Nihal reactioneaza neasteptat atunci cand afla intentia sotului ei, iar copilul este martorul acestor neintelegeri. Situatia devina dramatica pentru Savas jr. iar parintii acestuia traiesc clipe de cosmar.

Realizand ca nu are nicio sansa la Filiz, tanara fiind indragostita de Baris, Selim vrea sa “se indeparteze” de tot ceea ce reprezinta Filiz.

Tanara regreta faptul ca l-a suparat de Selim, care a ajutat-o enorm in ultima vreme, si ia o hotarare radicala, in ceea ce-l priveste pe acesta.

Stiind ca Baris nu poate trai fara Filiz, si ca este hotarat sa divorteze pentru a fi impreuna cu femeia iubita, Nihal apeleaza la “ajutorul” acesteia.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies