Selim din serialul "Povestea noastra", un tatic fericit! Iata ce relatie frumoasa are carismaticul Murat Danaci cu fiul lui si cum isi petrec timpul liber impreuna!

Murat Danaci este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai momentului in Turcia.

Murat Danaci s-a nascut in 1976, in Manisa, intr-o familie de actori. Parintii sai l-au indrumat catre teatru, dupa ce au sesizat inca din copilarie talentul lui actoricesc remarcabil.


Murat Danaci a absolvit peste ani Facultatea de Teatru si Film, din cadrul Universitatii Anadolu, devenind in anul 1998 actor cu drepturi depline. Si-a inceput cariera jucand la Teatrul de Stat din Istanbul, cu piese diverse. Remarcadu-se printr-un talent deosebit, dar si prin aspectul sau fizic, Murat Danaci a fost rapid cooptat in seriale de televiziune si filme artistice. Astfel ca in anul 2008 a jucat in primul lui serial, "Aşk Yakar", apoi au urmat alte cateva roluri importante in seriale precum: "Hesaplaşma" (2009), "Kalp Ağrısı" (2010), "Beni Affet" (2011-2012), "Bizim Hikaye" ("Povestea noastra", in 2018).

Desi pe platourile de filmare este privit drept unul dintre cei mai chipesi si atragatori actori, in viata de zi cu zi, Murat Danaci este un tatic fericit. Acesta are un fiu, pe nume Can, in varsta de 7 ani, pe care il adora si alaturi de care isi petrece mult timp, atunci cand nu este prins vreun proiect solicitant.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate