Seful Politiei Rutiere Brasov, ARESTAT. Pusese la punct o afacere in stil mafiot cu permise de conducere

Procurorii spun ca pusese la punct o afacere perfecta. Clientii nici nu ar fi fost nevoiti sa-i telefoneze, era suficient sa-i dea doar un semnal pe telefon si problema era ca si rezolvata.

Plata pentru permisul de conducere restituit soferului contravenient se facea in natura. Acum, seful Politiei Rutiere Brasov a fost arestat preventiv. Pastrav si alte carnuri, wiskey, sucuri si benzina ar fi luat mita seful de la Politia Rutiera Brasov! Ploconul l-ar fi primit de la VIP-uri locale si functionari publici, care au vrut sa se vada scapati de sanctiuni. Cel putin, asta cred procurorii!

Procurorii spun ca seful de la Rutiera din Brasov avea protejatii sai in lumea buna. Cand acestia erau pe punctul de a fi sanctionati in trafic, ar fi apelat la el, iar acesta dadea, se pare, semnalul catre subalternii din teren.

In urma unui simplu apel telefonic efectuat de catre persoanele care ii solicitau ajutorul, suspectul Tamirjan Claudiu contacta agentul de politie din teren, aparent fara legatura cu fapta constatata, transmitand un cod. La randul sau, agentul de politie transmitea un mesaj in sensul ca a inteles ordinul. De multe ori, un simplu semnal (beep) a fost de natura sa-l determine pe lucratorul de politie sa-si incalce atributiile de serviciu” (Sursa: Comunicat de presa, Directia Generala Anticoruptie Brasov).

Cadourile pe care le-ar fi primit politistul au meritat, pesemne, daca acesta si-a riscat epoletii, cu buna stiinta! Unele voci din ancheta spun chiar ca primul om de la Rutiera ar fi primit bani ca sa musamalizeze unele dosare deschise dupa accidente rutiere. Ca sa demonstreze banuielile, procurorii au rascolit si biroul inspectorului de la IPJ.

##VIDEO115734##

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate