Secretul împărțit de Amna și Raluca Dumitru! Ce a ieșit la iveala odată cu venirea în competiție a noii concurente

,
Amna imparte acelasi stilist cu Raluca Dumitru

Amna si Raluca Dumitru au acelasi stilist

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Amna si Raluca Dumitru au in comun un lucru foarte important la Bravo, ai stil! Celebrities.


In articol:

Odată cu venirea Amnei în competiția Bravo, ai stil! Celebrities, ies la iveala detalii despre concurente pe care publicul nu le știa până acum. După defilare, noua concurenta a dezvăluit fară rezerva un detaliu neștiut până cum în competiție și anume că atât concurenta Raluca Dumitru și Amna împart același stilist și anume pe designerul Alexandru Raicu. 

Citeste si: Care este numele real al Amnei, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities

Amna si Raluca Dumitru impart acelasi stilist la Bravo, ai stil! Celebrities

Amna:"Da, lucram cu un stilist. Adică lucram împreună, ne sfătuim, nu mă pot lasă pe mana oricui,am o personalitate puternica.

Raluca Badulescu:"Mai demult, Raluca Dumitru a spus că nu ar suporta idee să împartă stilistul cu altcineva și hopa, a venit Amna!Amna este prietena cu Alex de ani de zile. Family, family, dar e o competiție."

Raluca Dumitru:"Ea a colaborat dinaintea mea așa că nu am ce să zic. Au o colaborare de foarte mult timp."

Reactia Ralucai Dumitru la vederea Amnei la Bravo, ai stil! Celebrities

Raluca Dumitru si Amna au acelasi stilist la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Revenind la o posibila alianță, Amna nu s-a decis încă în care grup să intre. Ar vrea să evite aceste bisericuțe și să trăiască în pace la Bravo, ai stil! Celebrities preferând să se asocieze cu Mellina care și ea este tot neutra.

Însă, momentan, nu se poate hotărî exact cum vă proceda, mai în gluma, mai în serios. Toate suntem pe pace, nu am venit aici la război. Dar ne mai spunem și punctul de vedere.

Citeste si: Amna a bifat ceea ce nu a reusit nicio concurenta vreodata in prima editie Bravo, ai stil! Celebrities. Raluca Badulescu i-a spus-o direct in fata

Amna evita sa se alature unei aliante la Bravo, ai stil! Celebrities

Amna:"Eu vreau să îmi văd de competiție, însă daca am parte de vreo replica acida, voi da înapoi replica, aparandu-mă,educata așa cum sunt."

Ruxi:"Nu o cunosc pe Amna atât de bine daca e pe pace sau război. Vedem după 2-3 episoade că să ne prindem. Vedem cine ataca prima."

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cătălin Botezatu, emoționat până la lacrimi de urările celei mai admirate cântărețe din generația de aur a muzicii ușoare românești! Iată câți ani împlinește mâine celebrul...

ALERTĂ alimentară: Pulpe de pui infestate cu Salmonella, retrase din supermarketurile Metro Cash & Carry din 9 orașe

Se majorează alocaţiile pentru copiii români la peste 7 milioane de lei pe lună.  Decizia va fi anunţată de Curtea de Justiţie a UE

Emily Burghelea, fotografie superba alături de fiica sa, care a adunat zeci de mii de like-uri în câteva minute

Elisabeta Lipă, dezvăluiri inedite în platoul Teo Show! Iată ce răspunsuri a dat celebra sportivă celor mai incomode întrebări!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies