Sechestrata, legata in lanturi si infometata! Timp de 25 de ani nimeni nu a stiut de ea, pana cand au gasit-o intr-o stare inimaginabila

S-a indragostit de barbatul nepotrivit si asta a costat-o scump: sechestrata, legata in lanturi si infometata timp de 25 de ani. Este cutremurator cum a fost gasita


In articol:

S-a îndrăgostit de un bărbat și a îndrăznit să viseze la un viitor alături de el. A fost luată, legată cu lanțuri de pat, înfometată, încuiată într-o cameră minusculă, fără pic de lumină. Așa și-a petrecut 25 de ani din viață. Torționarul ei a fost propria mamă, care a preferat să își transforme fiica într-un schelet uman decât să o vadă căsătorită cu un „falit”.

Blanche Monnier era frumoasă, educată și provenea dintr-una dintre cele mai importante familii din Franța sfârșitului de secol XIX. În 1876, când avea 26 de ani, tânăra s-a îndrăgostit nebunește de un avocat. Cei doi urmau să se căsătorească.

Însă vestea logodnei nu a fost pe placul mamei lui Blanche. Femeia a încercat tot ce i-a trecut prin minte pentru a o convinge pe fiica ei să se răzgândească. Doamna Monnier nu putea permite ca imaginea impecabilă a familiei să fie pătată de căsătoria cu un „avocat falit”. Însă Blanche nu a renunțat nicio clipă la bărbatul pe care îl iubea. Pentru asta, a plătit scump...

Citeste si: Mireasa a pastrat un loc liber la nunta, in memoria fiului ei mort. Cand a vazut cine e invitatul supriza, a inmarmurit

Citeste si: Parintii l-au parasit in spital la 36 de ore dupa ce s-a nascut din cauza ca era prea urat. Cum arata astazi acest baiat, dupa 33 de ani

Citeste si: Nu si-a dorit copilul pe care il purta in pantece, asa ca a decis sa scape de el cu orice pret. Gest socant facut de o viitoare mama

Sechestrata, legata in lanturi si infometata, timp de 25 de ani

Din senin, Blanche Monnier a dispărut. Nimeni nu și-a pus prea multe întrebări despre soarta tinerei. A fost plânsă de mama și de fratele ei, puțină vreme, apoi viața a mers mai departe, iar numele ei a fost șters, parcă, din memoria oamenilor.

Așa au trecut 25 de ani. Logodnicul lui Blanche a murit fără să afle vreodată ce s-a întâmplat, de fapt, cu iubita lui.

Totul s-a schimbat în 1901, în momentul în care o scrisoare anonimă ajunge în mâinile Procurorului General al Parisului. Mesajul era terifiant:

Domnule Procuror General, am onoarea să vă informez în legătură cu o chestiune extrem de serioasă. Este vorba despre o fată bătrână închisă în casa doamnei Monnier. Această ființă este pe jumătate moartă de foame și a trăit în mizerie în ultimii 25 de ani – cu alte cuvinte, în propria ei murdărie.”

Era aproape imposibil de crezut că doamna Monnier, o figură atât de importantă în societatea pariziană, premiată pentru donațiile generoase făcute cauzelor nobile, ar fi fost capabilă de o asemenea cruzime față de o altă ființă umană.

Sechestrata, legata in lanturi si infometata! Cum a fost gasita

Însă acuzațiile nu puteau fi ignorate. Poliția a fost trimisă la casa femeii, însă agenților nu le-a fost permisă intrarea. Au forțat ușa, convinși că familia avea ceva de ascuns. Au întors casa cu susul în jos, în căutarea fetei chinuite. Nimic nu i-ar fi putut pregăti pentru ce au găsit.

Femeia demnă de milă zăcea complet goală pe o saltea de paie putrezite. În jurul ei se formase un soi de crustă alcătuită din excremente, rămășițe de carne, legume, pește și pâine mucegăită… Am văzut și cochilii de scoici și gândaci care fugeau pe patul domnișoarei Monnier. Aerul era irespirabil și mirosul emanat de cameră era atât de putred, încât ne-a fost imposibil să rămânem și să ne continuăm investigația.”

citeste continuarea pe a1

Citeste si: A invins cancerul si acum e "avocatul” copiilor bolnavi. Povestea extraordinara a doctoritei Silvia Coman

Citeste si: Dependenta i-a distrus viata la doar 31 de ani. Ce facea barbatul cu femeile de care se indragostea: "Plangeam in pat langa ea, nu mai puteam"

Citeste si: Femeia s-a dus la ecografie, dar doctoritia a inceput sa tremure cand a vazut ce are in burta: "Sunati imediat la alte spitale"

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate