Sebastian o ia pe Roberta peste picior: „E cozonacul ăla stricat?”. Virginia iscă un scandal uriaș după afirmațiile Robertei în noul episod „Casa iubirii” din 6 mai, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 05 mai 2024, 21:00

În ediția de luni a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Roberta ajunge să fie luată peste picior de Sebastian, Robi și Patrick.

În ediția de luni a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Roberta ajunge să fie luată peste picior de Sebastian, Robi și Patrick.

Sebastian o ia pe Roberta peste picior

În episodul de mâine, 6 mai 2024, Patrick îi atrage atenția Robertei după ce s-a lăsat sărutată de Sebastian foarte repede, în condițiile în care nu au petrecut suficient timp de cunoaștere împreună.

La rândul ei, Roberta spune că a fost doar un pupic și îi trimite unul în aer și lui Patrick.

Citește și: Robi, gelos pe Roberta și Sebastian? „Te votez în Gală”. Acesta vine cu amenințări după ce a văzut apropierea celor doi concurenți în „Casa iubirii”

„I-ai dat voie unui bărbat să te sărute în condițiile în care nu-l cunoști atât de bine și uite că apar situații între voi...”

, spune Patrick, întrerupt imediat de Roberta.

„Nu m-a sărutat, a fost un pupic și nu mi-o arunca așa, te rog frumos! Bla, bla, bla”, spune Roberta.

„Te doare, știu”, spune Patrick, în timp ce se amuză de reacția Robertei.

„Uite, îți dau și tie un pupic, prinde-l”, spune Roberta.

„Cui îi dai? Păi și Sebastian unde-i?”, întreabă Patrick.

Citește și: Robi de la Casa Iubirii, mesaj în Prima zi de Paște: „Când nu vine nimeni..” La cine face referire concurentul

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Gluma Robertei nu i-a picat bine lui Sebastian, astfel că acesta decide s-o ironizeze și, pe lângă asta, s-o pună să facă un top 3 al băieților pe care-i place, timp în care se amuză alături de Robert

și Patrick pe seama ei.

„Roberta, tată, ce s-a întâmplat? E cozonacul ăla stricat? Auzi, Roberta, să faci acum, real vorbind, un top 3 (n.r.: băieți)”, spune Sebastian.

„Patrick 1, Patrick 2, Patrick 3”, spune Patrick, în timp ce râde cu Sebastian.

Virginia iscă un scandal uriaș după afirmațiile Robertei

Tot mâine, Roberta afirmă că Robi este unul dintre băieții care nu-și dorește o relație serioasă, iar Robi o întreabă dacă au avut sau nu niște momente frumoase împreună. În acel moment, Virginia izbucnește la adresa Robertei pentru că le caută atenția lui Robi, Sebastian și lui Patrick.

„Dar voi doi nu vă doriți nimic, să fim serioși, voi nu știți ce-i aia relație serioasă”, spune Roberta.

„Am avut niște momente, Roberta, sau nu?”, întreabă Robi.

„Nu știu de ce punctezi chestia asta și ataci în mine când tu acum le cauți atenția! Lasă-i în pace, de ce mai insiști și de ce mai arunci în mine?”, exclamă Virginia.

Ce se întâmplă mai departe și ce a enervat-o, de fapt, pe Virginia aflăm în episodul de luni, 6 mai 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D! 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!