Sebastian Chitoșcă a rupt tăcerea după ce s-a speculat că Zanni ar avea o relație cu soția lui. Fostul concurent de la Survivor Români, mesaj dur pe rețelele de socializare: ”Proștilor”

,
Sebastian Chitoșcă a rupt tăcerea după ce s-a speculat că Zanni ar avea o relație cu soția lui

Sebastian Chitoșcă a rupt tăcerea după ce s-a speculat că Zanni ar avea o relație cu soția lui

[Sursa foto: Instagram]

Sebastian Chitoșcă trece prin momente grele după separarea de Alexandra. Sătul de zvonurile care au apărut în ultima vreme, fostul concurent de la Survivor România a rupt tăcerea despre relația dintre Zanni și soția lui.


In articol:

Sebastian Chitoșcă nu trece prin cea mai bună perioadă din viața lui, mai ales, după ce soția l-a părăsit. Recent, în spațiul public au apărut zvonuri despre o presupusă idilă între Zanni, fostul concurent de la Survivor România, și Alexandra, soția lui Sebi.

Sebastian Chitoșcă, adevărul despre idila dintre Zanni și Alexandra, soția lui

Sebastian Chitoșcă este foarte deschis și sincer față de urmăritorii săi și îi ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața lui, mai ales în această perioadă grea din viața lui. Fostul concurent de la Survivor România a fost pus de câteva ori în situații mai puțin plăcute, și asta pentru că, au apărut zvonuri despre o presupusă idilă între soția sa și Zanni, prietenul său.

Sebastian Chitoșcă a rupt tăcerea după ce s-a speculat că Zanni ar avea o relație cu soția lui

Sebi, despre idila dintre Alexandra si Zanni

[Sursa foto: Instagram]

Faimosul a fost întrebat la un moment dat, într-un live pe TikTok, dacă este adevărat că Alexandra, soția lui, are o idilă cu Zanni. Acesta și-a ieșit din minți la auzul acestei întrebări și a dat cărțile pe față.

”Bă, proști sunteți unii! Exact cu Zanni s-a f$%^* nevastă-mea! Proștilor!”, a spus Sebastian, vizibil deranjat de speculații.

Sebastian Chitoșcă a rupt tăcerea după ce s-a speculat că Zanni ar avea o relație cu soția lui

Zanni la survivor

Citeste si: Sebastian Chitoșcă, mesaj cu subînțeles pentru soție?! De necrezut ce a scris fostul concurent de la Survivor pe Instagram

Soția lui Sebastian Chitoșcă a cerut ordin de protecție împotriva lui

Sebi a fost pus într-o situație neplăcută, după ce Alexandra a cerut ordin de protecție împotriva lui. Timp de șase luni, fostul concurent de la Survivor România nu are voi se să apropie de partenera sa. Altfel, acesta riscă sa intre la închisoare sau să fie amendat cu 250.000 de euro. 

”Am primit o foaie, că am fost înlăturat de la apartament și 6 luni de zile nu am voie nici la 20 de metri să fiu lângă această femeie.

Dacă o să mă apropii de ea, am de făcut închisoare 6 luni sau amendă 250 de mii de euro.  Nu i-am făcut absolut nimic.

Am văzut că scrie în declarație, sunt și câteva minciuni, dar nu sunt cuvintele ei, sunt cuvintele tatălui ei care a fost martor și a spus când a venit poliția că sunt agresiv verbal. Acolo e simplu, nu se acceptă.

N-am nicio problemă că a făcut chestia asta. Eu l-am sunat pe tatăl ei și i-am spus că femeia asta n-o să mai dea ochii cu mine pentru că eu nu-mi doresc. Am și plecat din Germania ca să nu mai fiu în stresul ăla”, a mărturisit Sebastian recent.

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian Chitoșcă a fost felicitată pentru că a divorțat de fostul concurent de la „Survivor România 2021”: „Comportamentul lui de la Survivor a lăsat mult de dorit”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Sebastian Chitoșcă, mesaj cu subînțeles pentru soție?! De necrezut ce a scris fostul concurent de la Survivor pe Instagram

Negociatorul-șef al Moscovei: 'Nu există riscul unui război pe scară largă în Europa'

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

Sebastian Chitoșcă a fost părăsit de soție! Fostul concurent de la „Survivor România 2021” are ordin de restricție: „Îmi arată poze cu tine vânătă...”

Sebastian Chitosca, primele declaratii dupa despartirea de sotia sa! Alexandra a solicitat ordin de restrictie impotriva lui pentru 6 luni! Ce s-a intamplat de fapt intre cei...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies