Sebastian a fost înjunghiat mortal la o petrece de majorat „Dumnezeu a decis că trebuie să mergi la el printre îngerii săi” Cum s-a întâmplat totul?

Author: Diana Bostan
Actualizat: 21 sep 2023, 17:29

Sebastian, tânărul ucis la majorat

Sursa: Facebook

Durere în familia lui Sebastian, tânărul ucis la o petrecere de majorat. Sebi a vrut să aplaneze un conflict, însă a fost înjunghiat mortal.

Sebastian este tânărul în vârstă de 20 de ani care și-a pierdut viața la o petrecere de majorat, după ce a fost înjunghiat.

Moarte lui Sebastian a adus durere și lacrimi peste familia acestuia

Tânărul în vârstă de 20 de ani era cunoscut ca fiind un tânăr liniștit și apreciat de prietenii lui. Sebastian a fost ucis la o petrecere de majorat, acolo unde a intervenit pentru a aplana un conflict.

Citește și: El este Alexandru, românul de 31 de ani care a murit într-un teribil accident în Italia. Tânărul se afla pe motocicletă

Sebastian a avut parte de o copilărie grea, fiind nevoit să învingă o boală gravă. Nimeni nu se aștepta ca viața lui să fie curmată la un majorat și nevinovat fiind.

Citește și: Un bebeluș de 3 luni a fost deshumat la 4 zile de la înmormântare după ce un trecător „i-a auzit plânsetul” din groapă

Mai mulți tineri au pornit un conflict la o petrecere de majorat, iar Sebastian a intervenit pentru a liniști lucrurile.

Acesta a fost înjunghiat mortal, iar un alt tânăr în vârstă de 19 ani a fost rănit grav.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Agresorul a reușit să fugă, însă a fost prins de polițiști la scurt timp după comiterea faptei.

Părinții lui Sebastian sunt distruși de durere

 „Copilul meu mult iubit şi preţuit ai învins o boala cruntă pe când aveai doar 14 ani, ai luptat şi ai învins, azi în schimb Dumezeu a decis că trebuie să mergi la el printre îngerii săi preferaţi, a decis că eşti prea bun şi prea luminos pentru această lume nedreaptă care ţi-a luat viaţa prea devreme. Drum lin, iubitul meu copil”, a scris tatăl lui Sebastian pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Accident devastator în Buzău. Trei persoane au murit, după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de tren

Sebastian a fost înjunghiat mortal la o petrece de majorat „Dumnezeu a decis că trebuie să mergi la el printre îngerii săi” Cum s-a întâmplat totul?

Prietenii lui Sebastian sunt șocați de cele întâmplate, iar aceștia susțin că îl considerau mai mult decât un prieten, un frate.

Citește și: A fost găsit cel mai mare interlop din România! Boenică trebuia să execute peste 10 ani de închisoare

„Sufletul nostru! Numai e lângă noi! Nu mai avem cu cine rade! Nu mai avem cu cine sta pana dimineaŢă Ne-a distrus pe toți!Îngerul nostru bun sa te aibă dumnezeu in paza lui mereu și sa ne dai putere de sus tot timpul! Dumnezeu sa te odihnească cumnatul meu!”,  a fost un alt mesaj de condoleanțe.

 


Momente tensionate în Casa iubirii! Larisa și Lorena și-au declarat război! „Îi este rușine să iasă pe stradă cu fața ei nemodificată!” Cele două rivale au lansat acuzații grave și jigniri aprige!