Sebahattin din serialul "Ma numesc Zuleyha", surprins alaturi de colegii sai in spatele camerelor de filmare! Iata cum au fost fotografiati celebrii actori in pauzele de la filmari!

Turgay Aydin este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din Turcia.Turgay Aydın s-a născut în 1971, în Germania, unde si-a petrecut copilaria si adolescența. Apoi parintii sai au decis sa revina in tara lor de bastina, iar Turgay Aydın avea sa urmeze calea spre o cariera in actorie.

Sebahattin din serialul "Ma numesc Zuleyha"

Turgay Aydın a inceput sa joace în Teatrul German de Stat, unde a activat cativa ani. Ulterior a decis sa se intoarca in Turcia, pentru a fi aproape de familie.

Primul rol jucat in Turcia, intr-un film artistic, a fost in productia "Propaganda", in anul 1999, care i-a adus mare succes. Astfel, de atunci, Turgay Aydın a inceput sa primeasca din ce in ce mai multe prpuneri de a juca in seriale si filme in Turcia si a decis sa ramana definitiv aici.

Sebahattin din serialul "Ma numesc Zuleyha"

In anul 2018 a fost cooptat sa joace in serialul "Ma numesc Zuleyha", unde a dat viata personajului Sabahattin, alaturi de multi alti actori celebri, facand o echipa de succes.

Sebahattin din serialul "Ma numesc Zuleyha"

Sebahattin din serialul "Ma numesc Zuleyha"

Sebahattin din serialul "Ma numesc Zuleyha", surprins alaturi de colegii sai in spatele camerelor de filmare

Turgay Aydin se dedica teatrului si filmului de aproape treizeci de ani si a dovedit in toate productiile in care a jucat de-a lungul timpului un talent deosebit. Acesta a legat prietenii sincere cu multi dintre colegii sai de breasla. In timpul filmarilor pentru serialul "Ma numesc Zuleyha", Turgay Aydin s-a imprietenit cu Murat Unalmis (Demir) si Bulent Polat (Gaffur). Iata cum au fost surprinsi in pauzele de filmari:

Sebahattin din serialul "Ma numesc Zuleyha"

Roluri in seriale:
2018 – Bir Zamanlar Çukurova (Sebahattin)
2016 – Umuda Kelepçe Vurulmaz (Nizam)
2014 – Hayat Benim
2011 – Öyle Bir Geçer Zaman ki (Avukat)
2006-2007 – Hatırla Sevgili (Mehmet Karayel)
2005 – Kırık Kanatlar (Kazım)
2004 – Hayalet (Arif)

Citeste si: Bunica Haminne din serialul "Ma numesc Zuleyha", o actrita-emblema a Turciei! Iata cat de frumoasa era Serpil Tamur in tinerete, la debutul ei in actorie!

Citeste si: Saniye din serialul "Ma numesc Zuleyha", actrita de la 6 ani! Iata cum s-a transformat Selin Yeninci, din fetita zglobie in femeia sexy si seducatoare de azi!

Sebahattin din serialul "Ma numesc Zuleyha"

Roluri in filme artistice:
2018 – Lady Winsley (Burak Öztürk)
2016 – Emanet (Cihan)
2015 – Yemekteydik ve Karar Verdim
2015 – Uzaklarda Arama (Tahsin)
2015 – Muna (Ali)
2015 – Güvenlik (Cihan) (TV Filmi)
2013 – Üç Yol (Yusuf)
2011 – Eylül (Yusuf)
2004 – Korkuyorum Anne (Keten)
2002 – Küçük Özgürlük
2000 – Kanak Attack (Satılmış)
1999 – Propaganda (Cemil)

Sebahattin din serialul "Ma numesc Zuleyha"

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate