Se schimbă din nou regulile privind accesul în anumite locuri. S-ar putea să fie admise din nou testele pentru depistarea infecției cu COVID

,
restrictii

Se schimbă din nou regulile privind accesul în anumite locuri. S-ar putea să fie admise din nou testele pentru depistarea infecției cu COVID

[Sursa foto: Facebook]

Premierul României, Florin Cîțu, a declarat astăzi că este posibil să fie modificate regulile, pentru că, în Parlament, se dorește acest lucru. Este posibil ca accesul în restaurante și cinematografe să fie permise, din nou, celor care prezintă un test COVID-19 cu rezultat negativ.


In articol:

Premierul României, Florin Cîțu, a declarat astăzi că este posibil să fie modificate regulile, pentru că, în Parlament, se dorește acest lucru.

Este posibil ca accesul în restaurante și cinematografe să fie permise, din nou, celor care prezintă un test COVID-19 cu rezultat negativ.

Se schimbă din nou regulile privind accesul în anumite locuri. S-ar putea să fie admise din nou testele pentru depistarea infecției cu COVID

„Acea propunere a venit de la specialişti. Este o propunere pe care au susţinut-o în unanimitate specialiştii. Am vorbit cu fostul ministru Nelu Tătaru. Se pare că există voinţă în Parlamentul României pentru a modifica în acest sens, să se permită şi cu testare.

Citeste si: Atenție elevi și părinți! Se întâmplă de ASTĂZI în toate școlie din România. Sorin Cîmpeanu a făcut anunțul neașteptat

Eu sunt de acord. O voi susţine dacă în Parlamentul României va fi modificată şi se va introduce şi testarea”, a declarat premierul Florin Cîţu.

Premierul Florin Cîțu a fost întrebat cum se poate schimba o hotărâre de guvern

Întrebat cum se poate schimba o hotărâre de guvern, premierul României, Florin Cîțu, a dat detalii în acest sens.

Citeste si: Restricții în București: Fără nunți, restaurante închise, program redus la magazine, carantină de noapte în weekend. De când se aplică?

„Se poate modifica, au găsit şi o altă variantă.

Veţi vedea că se poate face şi în Parlamentul României.(...) Dacă nu o fac ei, bineînţeles că o vom face noi, dar cred că este bine să o facă şi parlamentarii”, a declarat premierul Florin Cîţu.

restrictii

În prezent, persoanele nevaccinate trebuie să respecte o serie de restricții

[Sursa foto: PixaBay]

La momentul actual, persoanele care nu sunt vaccinate anti-COVID-19 cu schema completă nu mai au acces la restaurante, cinematografe, săli de jocuri de noroc sau locuri de joacă pentru copii. Persoanele care au acces și care nu sunt nevoite să țină cont de restricții sunt doar cele vaccinate cu schema completă împotriva virusului COVID-19 sau care au trecut deja prin boală.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Mai multe școli și-au închis porțile de LUNI. Cazurile de COVID au explodat în weekend. Sorin Cîmpeanu a făcut anunțul

Un popular site de ştiri medicale din China, suspendat după ce a pus la îndoială un tratament tradiţional anti-COVID

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Într-un oraș din România s-a instaurat carantina totală! Persoanele nevaccinate nu pot părăsi locuința după ora 20:00 pe toată durata săptămânii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies