Se poate face treaba! Autoritatile din judetul Giurgiu au luat atitudine in cazul microbuzului care transporta 50 de copii VIDEO

Se poate face treaba! Autoritatile din judetul Giurgiu au luat atitudine in cazul microbuzului care transporta 50 de copii VIDEO

Ora 7 dimineata. Am revenit in comuna Ghizdaru din judetul Giurgiu, unde, saptamana trecuta, am surprins imagini socante: aproape 50 de micuti se inghesuiau pe cele 17 locuri ale microbuzului care trebuia sa-i transporte la scoala.

Mobilizate de materialul difuzat de Kanal D, autoritatile au demonstrat ca se poate face treaba chiar si daca n-ai mari posibilitati financiare. Ca sa nu mai puna in pericol viata micutilor, viceprimarul, cel care tine loc si de sofer, face acum mai multe curse. Asta pana se va gasi altcineva care sa conduca microbuzul.

Daca pentru transportul copiilor la scoala s-a gasit o solutie, mai ramane o problema: toaleta scolii - care arata mai rau ca un grajd. Ni se dau asigurari ca si in aceasta privinta situatia e sub control.

Ca sa nu vina cu mana goala, primarul imbracat la costum, aduce niste muncitori care sa repare asa-zisa toaleta: de fapt, o gaura in pamant, al carei acoperis sta sa cada.

In jurul orei 9 dimineata, isi fac aparitia, pe nepusa masa, prefectul de Giurgiu, politia, inspectoratul de stat in constructii si directia sanitar veterinara. Primarul ia pozitie de drepti si incepe sa dea explicatii.

Autoritatile sunt hotarate sa faca ancheta. Chiar daca scoala va fi reparata, ne promit ca se vor gasi vinovatii pentru ce s-a intamplat pana acum si ca acestia vor fi sanctionati.

Una peste alta, noi suntem multumiti. S-a dovedit, inca o data, ca atunci cand exista vointa se poate face ceva. Pacat ca oamenii n-o fac de buna voie si e nevoie sa-i impinga televiziunea de la spate.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate