"Se pare ca NU RESPIRA"! APELUL LA 911 care anunta MOARTEA lui Whitney Houston a fost dat publicitatii VIDEO

Se pare ca NU RESPIRA! APELUL LA 911 care anunta MOARTEA lui Whitney Houston a fost dat publicitatii VIDEO

O inregistrare a apelului prin care serviciile de urgenta erau informate de moartea lui Whitney Houston a fost data publicitatii.

Din convorbire se intelege faptul ca vedeta nu respira cand a fost gasita in baia camerei de hotel in care era cazata.

 

Cel care a sunat, un ofiter de securitate al hotelului, spune in timpul convorbirii ca a fost informat de incident de o femeie foarte panicata care a anuntat paza. 

"Am nevoie de o echipa la hotel. O femeie in varsta de 46 de ani a fost gasita inconstienta in cada din baie. Nu stiu sigur daca a cazut sau daca era in cada plina cu apa. Se pare ca nu respira cand am fost anuntat. Nu stiu daca respira acum. Femeia care m-a anuntat era foarte panicata. Am incercat sa o sun inapoi dar mi-a respins in mod repetat", spune barbatul.

 

Operatorul serviciului de urgenta ii spune ulterior ca va trimite o echipa de medici la hotel. Asistenta lui Whitney Houston, stilistul si bodyguardul ei se aflau in camera atunci cand apelul a fost efectuat.

 

Asculta convorbirea aici:

 

 

Whitney Houston a murit in data de 11 februarie, la varsta de 48 de ani. Cauza oficiala a mortii a fost inecul accidental, provocat de problemele de inima si consumul de droguri cu care se confrunta artista.

 

Trupul lui Whitney Houston era plin de cicatrici, taieturi si arsuri cand aceasta a decedat, arata un raport socant al autopsiei. Anii in care cantareata a abuzat de droguri si bautura au lasat-o cu o inima si un ficat distruse, o gaura in nas si 11 dinti lipsa.

 

Artista avea semne de intepaturi pe brate iar in momentul mortii avea in sange nu mai putin de noua tipuri de droguri.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate