Se lasa cu scandal la “Bravo, ai stil!”. Juratii au facut nominalizare pentru eliminare, iar concurenta a sarit ca arsa. Despre cine este vorba?

In editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 23:00, la Kanal D, inaintea Galei eliminatorii de maine seara, se incing spiritele in platou.

In momentul in care juratii fac propunerile pentru eliminarea de saptamana aceasta, una dintre cele nominalizate este suparata foc si para pe jurati.

Andreea si Raluca au deja o nominalizare, dupa cum reaminteste Ilinca Vandici in editia din aceasta seara, acestora alaturandu-se si o a treia concurenta.

“Acum ne certi, sau cum? Si pe Catalin l-ai certat saptamana trecuta. Acum nu mai putem face asta? Inteleg ca ai o atitudine superioara, dar nu este normal. Uite, pe bune, nominalizarea noastra esti tu”, spune Raluca Badulescu.

Despre cine este vorba si cum va fi aplanat conflictul veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 23:00, la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies