Se intoarce in casa Puterea dragostei pentru Cristian Comanici! A facut anuntul chiar acum: ''Daca nu isi va face o relatie...''

Author: Oana Iosif
Actualizat: 15 aug 2020, 12:22

Una dintre cele mai iubite concurente de la Puterea dragostei sezonul 3 a spus ca isi doreste sa se intoarca in casa Puterea dragostei pentru Cristian.

Ale a fost prima concurenta eliminata de la Puterea dragostei sezonul 3. Aceasta il placea pe Cristian si Cristian o placea pe ea, fiind la un pas de a forma un cuplu oficial in momentul in care Ale a fost eliminata. 

Se intoarce la Puterea dragostei pentru Cristian

Citeste si: Ce meserie are Cristian Comanici de la Puterea dragostei

Ale a fost eliminata in prima gala Puterea dragostei, spre dezamagirea fanilor ei. Un intreg scandal a pornit in momentul in care fanii l-au vazut pe Cristian cum zambea in timp ce isi lua ramas bun de la Ale. Fanii au presupus ca acesta se bucura de plecarea ei, in loc sa fie trist. Cristian a venit imediat cu o replica si a spus faptul ca zambetul lui nu era unul de fericire, ci mai degraba unul de dezamagire.

Citeste si: Ce se intampla intre Cristian Comanici si Madalina! Gestul lui de la Puterea dragostei spune totul!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

In ciuda acestui lucruri, Ale a spus ca este dispusa sa se intoarca in casa Puterea dragostei pentru Cristian. Daca acesta nu isi va face o relatie intre timp, ea ar mai fi dispusa sa ii dea o sansa sau chiar sa lupte pentru el, daca va fi cazul. 

''Daca nu isi va face o relatie pana in acel moment, cu siguranta da'', a raspuns Ale la intrebare daca se va mai intoarce in casa Puterea dragostei pentru Cristian. 

Cristian Comanici si Ale, un cuplu strategic?

Ale si Cristian au fost acuzati de cei din emisiune de faptul ca ar fi un cuplu strategic si ca s-au prefacut ca ar fi impreuna doar pentru a atrage voturi.

Concurentii de la Puterea dragostei i-au acuzat de faptul ca nu vorbeau unul cu celalalt asa cum vorbesc oamenii indragostiti. Ale a spus ca ea nu este genul de persoana care sa spuna ''iub'' sau ''iubi'' si ca prefera sa fie naturala. Daca a fost sau nu o simpla strategie, ramane de vazut. Cert este ca Ale isi doreste sa se intoarca in casa Puterea dragostei si sa lupte pentru Cristian Comanici. 

Citeste si: Cristian Comanici, reactie incredibila dupa ce a fost surprins bucurandu-se de plecarea lui Ale: ''Pentru o secunda, ma gandeam ca...''

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!