Se întâmplă în luna martie! Premierul României, anunț de ultimă oră: „Până la finalul lunii...”

,
Florin Cîțu, premierul României
Florin Cîțu, premierul României [Sursa foto: Facebook]

Premierul României vine cu vești bune pentru români. Florin Cîțu a explicat ce urmează să se întâmple în România până la finalul lunii martie.


In articol:

Cu toate că bilanțul anunțat zilnic de autorități arată o creștere semnificativă a cazurilor noi de coronavirus, premierul Florin Cîțu a anunțat că autoritățile au situația sub control și că urmează ca România să primească un număr suplimentar de doze de vaccin produs de BioNTech-Pfizer.

Florin Cîțu a făcut anunțul: „Vești fantastice pentru români!” Ce urmează în România?

Autoritățile din România au precizat în repetate rânduri că, în momentul de față, campania de vaccinare se desfășoară conform planului și că, datorită acestui lucru, pandemia de coronavirus poate fi ținută sub control. Până în prezent, România a primit mai multe doze de vaccin anti-Covid-19, iar acum, premierul Florin Cîțu a precizat că până la finalul lunii martie, în țară vor ajunge peste 170.000 doze de vaccin produs de BioNTech-Pfizer.

Aceste doze suplimentare de vaccin vor influența într-un mod pozitiv campania națională de vaccinare, având în vedere că un număr mai mare de persoane vor primi serul. Florin Cîțu a precizat că noile doze de vaccin BioNTech-Pfizer vor fi de mare ajutor în special în zonele în care există focare de coronavirus.

România va primi noi doze de vaccin BioNTech-Pfizer
România va primi noi doze de vaccin BioNTech-Pfizer[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Mall-uri închise în weekend? Premierul Florin Cîțu, precizări despre restricțiile care vor intra în vigoare: „Magazinele vor fi...”

„Vești fantastice pentru români! România primește suplimentar, în luna martie, peste 170.000

doze de vaccin produs de BioNTech-Pfizer, datorită cărora va putea extinde capacitatea de vaccinare pentru a limita răspândirea virusului în zonele puternic afectate. Comisia Europeană a negociat cu BioNTech-Pfizer furnizarea anticipată a unui număr mai mare de doze care să permită accelerarea vaccinării în zonele de focar. Încă 4 milioane de doze vor putea fi distribuite către Statele Membre, echitabil, în funcție de populația acestora, până la finalul lunii martie, suplimentar față de dozele deja programate pentru livrare în această lună.”,
a anunțat premierul României, Florin Cîțu, pe contul personal de facebook.

Decizia de a distribui peste 170.000 doze de vaccin BioNTech-Pfizer în România vine în urma unor negocieri  purtate de Comisia Europeană cu BioNTech-Pfizer. Se pare că dozele vor ajunge în România până la finalul lunii martie.

Citeste si: Ultima oră! România suspendă vaccinarea cu lotul ABV 2856 de la AstraZeneca: „S-a hotărât carantinarea temporară a dozelor.” Care este motivul?

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Se impun noi măsuri în România?! Circulația interzisă după ora 18?! Ce spune Premierul Florin Cîțu despre această decizie

Adrian Năstase pune degetul pe rană, în problema urșilor din România: situația reală, din spatele isteriei

BOMBĂ! S-a aflat cine va câștiga Survivor România 2021! Este totul stabilit

Breaking News. Vaccinarea cu AstraZeneca, SUSPENDATĂ în Europa!

Cum arată noua declarație pe propria răspundere, pentru a circula după ora 22

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies