Se insoara Gelu Voican Voiculescu, cel care l-a condamnat la moarte pe Ceausescu! Mireasa e cu 41 de ani mai tanara

Gelu Voican Voiculescu se insoara, la 78 de ani! Cine e viitoare mireasa si cati ani are femeia?

Se insoara Gelu Voican Voiculescu, cel care l-a condamnat la moarte pe Ceausescu!

A făcut parte din completul care l-a condamnat la moarte pe Ceaușescu și a devenit celebru pentru metafizica clitorisului. El zice c-ar fi zis catharsis, nu clitoris, dar n-a înțeles bine ziarista cu care vorbea. Oricum, nici ajuns la vârsta de 78 de ani, lui Gelu Voican Voiculescu nu pare să îi fie indiferentă cealaltă jumătate a omenirii. Așa că a decis să se însoare cu o femeie mai tânără decât el cu 41 de ani.

Citeste si: Ea este singura nepoată a lui Ceaușescu! Cum arată și cu ce se ocupă

Citeste si: Ce secret rusinos a avut Nicolae Ceausescu: daca se afla, se facea de ras in toata tara! Doar Elena Ceausescu a stiut de el

Citeste si: Ce s-a descoperit la deshumarea Elenei Ceausescu: toata lumea s-a blocat! Ce isi facuse sotia lui Nicolae Ceausescu la dinti

Gelu Voican Voiculescu a făcut parte din completul de judecată care i-a condamnat la moarte pe Elena și Nicolae Ceaușescu, ocupând – ulterior – funcția de vicepremier în guvernul condus de Petre Roman, scrie Cancan.

Unii l-au considerat o personalitate a istoriei contemporane, alții doar un personaj controversat. Cert este că Gelu Voican Voiculescu a făcut parte integrantă dintr-un capitol important al României, având, de altfel, și un trecut plin de evenimente, scrie evz.ro

gelu voican voiculescu

Se insoara Gelu Voican Voiculescu, cel care l-a condamnat la moarte pe Ceausescu!

În vârstă de 78 de ani, tată a patru copii, Gelu Voican Voiculescu se pregătește… de nuntă. Viitorul mire a fost ”înrobit” de farmecele unei femei care este cu 41 de ani mai tânără decât el, însă, atunci când este vorba despre dragoste, diferența de vârstă este doar un amănunt insignifiant.

Aleasa inimii lui Gelu Voican Voiculescu ar fi Georgiana Daniela Arsene, în vârstă de 37 de ani, din localitatea Vernești, județul Buzău. Evident, este un (alt) moment de cotitură – de data aceasta sentimentală – în viața tumultuoasă a lui Gelu Voican Voiculescu, cel care declara, la un moment dat, că a dorit să fie un om liber – în vremea regimului comunist – și că a făcut tot posibilul pentru a deveni un „asocial”, însă „imun și invulnerabil”.

sursa: evz

Citeste si: S-a aflat acum! Care a fost ultima dorinta a sotilor Ceausescu inainte de a muri, omul care i-a impuscat a dezvaluit: "M-au rugat..."

Citeste si: Ce a aflat Nicolae Ceausescu cu 11 zile inainte sa moara: "A refuzat sa creada"! Daca asculta, scapa de executie!

Citeste si: Ce obsesie secreta avea Nicolae Ceausescu legata de corpul lui: punea zilnic oameni sa se ocupe de aceasta problema

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate