Se implinesc 10 ANI de la prima editie Big Brother! Iata cum s-au schimbat cunoscutii concurenti VIDEO

Se implinesc 10 ANI de la prima editie Big Brother! Iata cum s-au schimbat cunoscutii concurenti VIDEO

In 2013 se implinesc 10 ani de la primul reality show din Romania, Big Brother.

12 tineri au trecut atunci prin experienta vietii lor. Timp de mai bine de 2 luni au stat toti in aceeasi casa si au fost nevoiti sa convietuiasca fara sa ia legatura cu cineva din exterior.

Prezenti in platoul emisiunii "Drept la tinta" Soso, Ernest si Violeta au vorbit despre experienta traita.

"Nu ma asteptam sa castig, in continuare este una dintre cele mai placute surprize pe care am avut-o in viata. A fost o experienta foarte frumoasa si imi aduc si acum aminte cu mare drag", a declarat Soso.

Acum el este medic rezident in Germania. Spune ca s-a gandit initial sa continue in televiziune, insa in cele din urma si-a urmat pasiunea.

"Normal ca tentatia a fost sa continui in televiziune, am si lucrat o perioada scurta la o emisiune dar am descoperit ca nu e totusi ceea ce imi doresc", a spus el.

Ernest a marturisit ca nu isi imagina ca va ajunge sa lucreze in televiziune.

"Nici nu puteam sa imi imaginez ca voi ajunge sa lucrez in domeniu. In momentul in care s-a terminat cu Big Brother si fiecare dintre noi traia in acel mediu de televiziune, cu totii am prins microbul. In cazul meu a fost noroc pana la un punct", a spus el.

Violeta a adaugat ca au tinut legatura unii cu altii.

"Chiar daca au trecut 3 ani de cand nu ne-am mai vazut vorbim pe Facebook, vorbim la telefon, am fost unii la nuntile celorlalti. Suntem la curent cu toate evenimentele din vietile fiecarora", a declarat Violeta.

Ce amintiri mai au vedeti in materialul video atasat.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate