Se dau cate 2.080 de lei de la stat pentru fiecare! Banii intra direct pe card: verifica-ti contul

tichete de vacanta

Schimbari importante la tichetele de vacanta, incepand cu anul 2020: suma va fi mai mare, iar banii vor intra direct pe carduri.

Potrivit lui Adrian Voican, vicepresedintele Federatiei asociatiilor de promovare turistica din Romania, incepand cu anul viitor tichetele de vacanta nu se vor mai acorda pe hartie, ci vor fi virate exclusiv pe card.

De asemenea valoarea tichetelor de vacanta va fi mai mare pentru cele 4 luni de extrasezon. Astfel, pentru lunile aprilie, mai, octombrie si noiembrie se vor incasa cate 2.080 de lei.

Daca beneficiarii vor dori sa mearga in vacanta in restul lunilor, se vor acorda cate 1.450 de lei.

Citeste si: Informația zilei de la Guvern! Orban tocmai a luat decizia. Vestea care bucură românii - capital.ro

"Voucherele de vacanta – pe care eu le consider un plan Marshall al turismului romanesc – am cerut si ministrulului Bogdan Trif (ministrul Turismului, n.r.) a promis ca va consfinti printr-o ordonanta de urgenta prelungirea aplicarii lor dincolo de 2020, chiar pentru 5 sau 10 ani.

"Am mai stabilit ca cele 4 luni de extrasezon care vor beneficia de vouchere cu valoare mai mare, respectiv 2080 lei, vor fi aprilie, mai, octombrie si noiembrie.

"Si ca acordarea lor se va face pe card, renuntandu-se la variantele pe hartie", a scris Adrian Voican pe Facebook, vicepresedintele Federatiei asociatiilor de promovare turistica din Romania.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies