Se dau bani de la stat! Cine poate primi peste 8 mii de euro

,

Vești excelente pentru o parte din români.


In articol:

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a autorizat la plată 8,1 milioane de euro, respectiv 37,9 milioane de lei, potrivit capital.ro

Plățile se acordă unui număr de 33 de beneficiari care au solicitat anul trecut fonduri pentru bunăstarea porcinelor, a anunţat, miercuri, instituţia.

Citeste si: Bogdan Mocanu, in criza? I-a sunat pe Jador si pe Culita Sterp sa-l imprumute cu bani

„APIA aduce la cunoştinţa opiniei publice că

astăzi, 1 aprilie 2020, efectuează plăţile aferente Măsurii M215 – Plăţi privind bunăstarea animalelor – pachet a) Plăţi în favoarea bunăstării porcinelor, pentru cererile depuse în anul 2019. Suma totală autorizată la plată este 8.136.856,76 euro, respectiv 37.946.231,46 lei pentru un număr de 33 de beneficiari care au accesat această formă de plată compensatorie în conformitate cu prevederile legislaţiei europene şi naţionale în vigoare”, se arată într-un comunicat al instituţiei.

Citeste si: Ce se întâmplă cu pensiile românilor? Anunțul făcut de ministrul Muncii: "Încercăm o variantă..."

Cum se calculează banii?

Valoarea în lei va fi calculată la cursul de schimb de 4,6635 lei/euro stabilit de Banca Centrală Europenă în data de 1 ianuarie 2019.

Acordarea plăţilor compensatorii aferente Măsurii M215 – Plăţi privind bunăstarea animalelor – pachet a) Plăţi în favoarea bunăstării porcinelor se realizează în conformitate cu Fişa Măsurii M215 din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală – PNDR 2014 – 2020.

Citeste si: PNL propune impozitarea pensiilor speciale cu până la 95%

 

Citește-ne pe
Citește și:

Horoscop chinezesc aprilie 2020. Sfatul intelept pentru fiecare zodie

Lista obiectivelor abandonate de Vlad Voiculescu

Clasament Survivor România 2021. O concurentă nouă ajunge pe locul 1 în topul eficacității. Pe ce loc au ajuns Zanni și Jador

Horoscop 2 aprilie. Zodia care va suferi din cauza unei persoane dragi

Simina a dezvăluit când va naște: "Se apropie venirea lui Dominic în data de..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies