Se apropie SFARSITUL LUMII? Un raport SECRET releva schimbari DRASTICE de temperatura

Vremea, numai la extreme! De la inghet la valuri sufocante de caldura, in multe locuri de pe glob. Explicatia s-ar putea s-o gasim intr-un raport american tinut multa vreme secret.

##VIDEO97978##14 zile au trecut din 2014. Putine, dar, demne de tinut minte! Iata inventarul problemelor de pana acum. Continentul nord-american: totul este cuprins de gheata. Temperaturi record au paralizat totul. Scenariile SF despre Apocalipsa sunt traite de americani. Chiar in aceste zile!

De cealalta parte a globului, Australia fierbe, la propriu. Lilieci morti au cazut din cer, peste localnici. Sute de mii de animale si pasari au fost ucise de valul excesiv de caldura. La mii de kilometri distanta, acesti oameni au fost invadati de gheata.

Incredibil, dar imaginile sunt reale! Valul inghetat inainteaza, de parca ar avea viata. Aproape ca inghite casa cu totul. Repetam, ca sa fim intelesi. Nu este film! Nici in Romania vremea nu se comporta asa cum ar fi normal. Copacii au inflorit. Ghioceii au iesit din pamant, in ianuarie. Ce se intampla?

Raspunsul s-ar putea afla intr-un raport american care vorbeste de schimbari climaterice uriase. Specialistii Pentagonului spun ca la inceputul anilor 2020, climatul din Europa va semana cu cel din Siberia. Seceta va persista in zonele agricole, avertizeaza acelasi raport ingrijorator.

Iar in America de Nord se va produce o racire accentuata, cu temperaturi record, in minus. Conform acestui raport, clima se inverseaza. Zonele reci vor cunoaste fenomene de desertificare. Iar problemele se simt deja! Mai intelege cineva vremea de afara?

Problema reala e ca diferentele mari de temperatura, de la minus la plus, ne fac sa resimtim doua anotimpuri, pe parcursul aceleasi zile. Iar aceste diferente afecteaza negativ organismul uman. Daca raportul american este adevarat sau nu, vom trai si vom vedea! Schimbarile majore in clima sunt preconizate pentru urmatorii 20 de ani. Cel putin asa sustin americanii!

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate