Sar scântei între Viviana Sposub și Ruxi la Bravo, ai stil! Celebrities: "Mi s-a insultat intelectul! Sunt manelistă dar știu să și vorbesc.

,
Sar scantei intre Ruxi si Viviana Sposub la Bravo, ai stil! Celebrities

Ruxi s-a simtit jignita in urma roast-ului Vivianei Sposub de la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

In urma actului artistic performat de Viviana Sposub in Gala Bravo, ai stil! Celebrities, Ruxi a recunoscut ca s-a simtit jignita.


In articol:

Replicile roast-ului pe care Viviana Sposub le-a rostit în Gala Candyland Bravo, ai stil! Celebrities au fost considerate de către Ruxi drept unele răutăcioase și chiar s-a simțit jignita spunând că i s-a insultat intelectul.

Mai mult, concurenta a subliniat că este o granita foarte fina intre a ști să faci un roast, a fi comediant și a jigni pe cineva, limita pe care Viviana nu a știut să o gestioneze ajungând să o jignească.

Viviana Sposub si Ruxi, un nou schimb de replici acide la Bravo, ai stil! Celebrities

Ruxi:"Da, mi s-a insultat intelectul de o persoana care...Daca doream să fiu răutăcioasă, iți dădeam replica la roast, știi cum, că le am pe roast. Și am și informații."

Raluca Dumitru: "La ele nu este doar despre ce a zis Viviana, la ele este despre ce au avut ele de împărțit până acum."

Ce s-a intamplat intre Viviana Sposub si Ruxi la Bravo, ai stil! Celebrities

Ruxi o acuza pe Viviana Sposub ca a fost rautacioasa la adresa ei in roast

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ruxi s-a simtit jignita din cauza replicilor rautacioase pe care le-ar fi rostit Viviana Sposub in Gala despre ea

Ruxi: "Raluca a zis așa, este normal să se întâmple asta pentru că nici tu nu mă halești și nici eu. Este evident sentimentul care este intre noi doua. Ea aincercat să facă ceva inedit și nou pentru ea și am felicitat-o pentru asta, dar roast-urile se fă cpe comedie și trebuie să fie amuzant. Tu doar ai încercat să fii răutăcioasă folosidu-te de umor. Te-am felicitat că ai ținut minte textul...Te

simți vinovata de ceva? Daca te luam la rost, se plângea...Eu sunt foarte bine, sunt manelista dar stiu să și vorbesc.

Viviana Sposub:"Am simțit că m-a luat peste picior, nu am simțit să mă justific, însă am încercat să port o discuție cu ea în care să stiu de ce s-a simțit supărată sau de ce a simțit nevoia să vina cu un comeback, dar a ales să arunce cu săgeți în platou, după."

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Nicoleta Dragne o “scoate” pe Mădălina Pamfile din platoul “Bravo, ai stil! Celebrities”. Care este motivul pentru care concurenta cedează în fața contracandidatei sale?

VIDEO | Rafila respinge ideea vaccinării obligatorii, lansată de Ursula von der Leyen: Cred că trebuie să fim puțin echilibrați. Aceste decizii privesc statele

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul „Doctorul minune” - Episodul 72 - VIDEO. Ali, în fața unei alegeri imposibile

Un jandarm român a fost filmat în timp ce cădea de pe cal, înainte de parada militară de Ziua Națională a României

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies