Scrisoarea secretă a Reginei Elisabeta a II-a. Nimeni nu o poate deschide până în anul 2085. Cui îi este adresată

Author: Alina Petre

Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a lăsat o scrisoare, care se află într-un seif din Australia și nu poate fi deschisă timp de 63 de ani.

Regina Elisabeta a II-a a lăsat o scrisoare, care se află într-un seif din Australia și nu poate fi deschisă timp de 63 de ani.

Citeste si: Boala de care suferă Regele Charles al III-lea. Ce spun medicii despre starea de sănătate a fiului regretatei Regine Elisabeta a II-a

Scrisoarea secretă a Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a lăsat o scrisoare. Aceasta este ținută într-un seif din Australia și se poate deschide tocmai în anul 2085.

Suverana s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani, după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima vreme.

Regina Elisabeta a II-a a fost cel mai longeviv monarh al Regatului Unit a decedat din cauza problemelor de sănătate pe care le avea în ultima perioadă. Majestatea Sa a murit la Castelul Balmoral.

După moartea Reginei Elisabeta a II-a noi informații ies la iveală și se pare că aceasta a lăsat o scrisoare secretă care poate fi deschisă abia peste 63 de ani.

Cui îi este adresată scrisoarea secretă

Scrisoarea secretă este adresată către locuitorii din Sydney și este păstrat într-o zonă restricționată în Queen Victoria Building, una dintre clădirile istorice ale orașului australian.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Se pare că Regina a scris biletul în noiembrie 1986, cu ocazia unei vizite de stat.

Scrisoarea a fost trimisă primarului orașului Sydney nu poate fi deschisă până în anul 2085, potrivit euronews.ro

”Salutări. Într-o zi potrivită care fi aleasă de dumneavoastră în anul 2085 d. Hr, vă rog să deschideți acest plic și să le transmiteți cetățenilor din Sydney mesajul meu pentru ei”, se arată în indicațiile scrisorii.

Monarhia britanică rămâne la conducerea Australiei

Monarhia britanică rămâne la conducerea Australiei, iar Regele Charles al III-lea va fi reprezentat în țară de guvernatorul general al țării, pe numele său Dave Hurley.

La un referendum, care a fost organizat în anul 1999, monarhia ar fi putut fi abolită, dacă alegătorii își exprimau dorința ca țara să devină o republică. Astfel, australienii au optat pentru păstrarea Reginei ca șef de stat.

Scrisoarea secretă a Reginei Elisabeta a II-a. Nimeni nu o poate deschide până în anul 2085. Cui îi este adresată

Regina Elisabeta a II-a a vizitat Australia de 16 ori, prima vizită fiind în anul 1954, la doar doi ani după ce a fost proclamată regină, în urma morții tatălui său, Regele George al VI-lea.

La momentul vizitei sale, a fost primul suveran care a pășit pe pământ australian.

Citeste si: Cum vor arăta noile bancnote și monede din Marea Britanie! Milioane de români sunt afectați de aceasta schimbare

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies