Scrisoare catre Ion Iliescu, la 30 de ani de la Revolutie: "Aţi vrut cu orice preţ, călcând peste cadavrele martirilor, să fiţi «liderul Revoluţiei»“

,

Revoluţionarul Claudiu Iordache, membru în Comitetul Revoluţionar înfiinţat în balconul Operei din Timişoara, i-a trimis fostului preşedinte Ion Iliescu o scrisoare


In articol:

Revoluţionarul Claudiu Iordache, membru în Comitetul Revoluţionar înfiinţat în balconul Operei din Timişoara, i-a trimis fostului preşedinte Ion Iliescu o scrisoare deschisă în care îi reproşează activitatea de la Institutul Revoluţiei Române.

Iată scrisoarea deschisă publicată de Claudiu Iordache pe pagina sa personală de Facebook:

„Domnule Ion Iliescu, în sfârşit aţi învins! Aţi adus la muţenie Institutul Revoluţiei Române, ispravă istorică demnă de posteritatea dumneavoastră! Aţi numit acolo gropari destoinici care v-au dus la bun sfârşit comanda! Institutul Revoluţiei n-a mai produs în ultimul an nici măcar un studiu, şi asta cel puţin pentru a face comodă viaţa uzurpatorilor, care oricum n-au scris în viaţa lor un text ori o carte dedicată Revoluţiei Române! Cândva vorbeaţi de cinste şi de partidul incoruptibililor- pentru ca ajuns la capătul vieţii să tutelaţi incompetenţa, duplicitatea şi impostura! Am cerut încă din primul număr al Caietelor Revoluţiei cercetarea nepărtinitoare a faptelor Revoluţiei.

După demiterea mea abuzivă de la conducerea IRRD aţi găsit soluţia: cercetarea nu mai cercetează! Năimiţii dv au eliminat din site-ul IRRD pagina conţinând opiniile remarcabile ale unor personalităţi dedicate Revoluţiei Române; au eliminat de pe site lucrările de cercetare ce reprezentau activitatea esenţială a Institutului încă de la înfiinţarea lui; au eliminat de pe site filmele dedicate victimelor Revoluţiei, probabil pentru a nu a vă mai trezi remuşcări! Aţi lăsat ca Institutul (oficial în criză de fonduri) să tipărească o carte semnată de un fost ambasador, membru al familiei lui Adrian Năstase. Altfel spus, din ordinul dv s-a desfiinţat, de fapt, Institutul Revoluţiei Române, în stilul dv caracteristic, aproape fără să se observe!

Aşa cum aţi încercat şi aţi reuşit să-l daţi afară din Institut pe adevăratul lider al Revoluţiei de la Timişoara, Lorin Fortuna; aşa cum aţi refuzat să aprobaţi medaliile Revoluţiei ce trebuiau înmânate revoluţionarilor din Decembrie 1989 la 25 de ani de la aniversarea faptelor lor; aşa cum aţi încercat să faceţi din Institut o anexă a unui partid pe care să-l conduceţi; aşa cum aţi permis ca Institutul să funcţioneze fără un Colegiu Naţional, ce nu

s-a întrunit legal nici măcar în acest an comemorativ, ori aşa cum aţi “convins” Guvernul d-nei Dăncilă să aprobe o nouă Organigramă a Institutului pentru a vă plasa acolo favoriţii şi a-i recompensa pe măsură, şi aţi solicitat aceluiaşi guvern, în vara anului 2019, fonduri suplimentare pentru a organiza aniversarea “Revoluţiei dumneavoastră“, şi nu comemorarea martirilor neamului românesc!

Vă mai amintesc fraza scandaloasă pe care aţi strecurat-o în cărţile dv: “revolta de la Timişoara şi Revoluţia de la Bucureşti”, încercând în mod repetat să subminaţi rolul excepţional al Timişoarei, care a înfruntat singură, timp de şase zile din şapte, represiunea Regimului Ceauşescu, până când au început să se ridice marile oraşe şi să dea jerfa lor de sânge! După care aţi apărut în balconul cc, înconjurat strâns de acoliţii dumneavoastră, acum atât de bine cunoscuţi! Domnule Ion Iliescu, dumneavoastră şi numai dumneavoastră aţi consacrat eşecul total al carierei dv post-decembriste!

Aţi vrut cu orice preţ, călcând peste cadavrele martirilor, să fiţi “liderul Revoluţiei”! Nu aţi fost, nu sunteţi şi nu veţi fi niciodată!

Pe motiv că aţi servit Revoluţia, aţi ucis Revoluţia! I-aţi ucis a doua oară pe cei ce s-au jertfit în numele ei! Le-aţi uzurpat sacrificiul suprem! Dumneavoastră şi nimeni altcineva! Oare odată ajuns la capătul vieţii vă mai şopteşte ceva Conştiinţa? Sigur este, însă, că Istoria viitoare a Revoluţiei, oricât va fi de răstălmăcită, până atunci, de către istoriografii oportunişti, vă va exclude din memoria sa!

Pentru Revoluţia românilor şi în numele martirilor ei aţi devenit, în cel mai favorabil caz, un om care a dezonorat idealurile ei! Căci numai dumneavoastră sunteţi, în cel mai înalt grad, cel care a trădat şi a compromis Revoluţia! Şi, în sfârşit, naufragiul! Îl meritaţi întrutotul! Domnule ex-preşedinte al României, cu 30 de ani în urmă vă pregăteaţi să furaţi istoria României! Iată, n-aţi reuşit! Dar, şi mai grav, nu aţi regretat niciodată! Păcat!“

Claudiu Iordache

22 decembrie 2019

Citeste si: BOMBA: Ion Iliescu a spus cine au fost "teroristii" de la Revolutie

Citeste si: Ion Iliescu, interviu pentru presa rusa: "Relațiile dintre România și Rusia nu pot fi considerate normale după niciun criteriu"

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Dana Rogoz, în costum de baie: „Ţi se văd coastele”

Traian Basescu nu o ajuta cu bani pe Elena Basescu: "Este singură, divorţată şi are trei copii şi îi creşte. Dacă vrei să creşti trei copii îi creşti"

Nicolae Ciucă bate cu pumnul în masă: Evaluarea miniștrilor se face la nivelul premierului

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Socant! O femeie si-a inchis copilul in masina de spalat si a pornit-o

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies