Schimbări mari la platforma Instagram! Ce se întâmplă cu feed-urile utilizatorilor

,
Insta

Schimbări mari la platforma Instagram! Ce se întâmplă cu feed-urile utilizatorilor

[Sursa foto: PixaBay ]

Instagram a lansat două feed-uri noi care pot fi folosite de utilizatori, pe lângă cel al căror postări apar în funcție de algoritm.


In articol:

Instagram a lansat două feed-uri noi care pot fi folosite de utilizaritori, pe lângă cel al cărui conținut este controlat de algoritm. Este vorba despre un nou feed ordonat cronologic și de unul care va afișa postările creatorilor preferați.

Instagram a lansat două feed-uri noi pentru utilizatori

Insta

Instagram a lansat două feed-uri noi pentru utilizatori

[Sursa foto: PixaBay ]

Instagram a anunțat de anul trecut că va lansa feed-urile în care postările sunt ordonate invers cronologic sau sunt afișate doar pentru favoriți. Pot fi introduse până la 50 de persoane preferate în lista favoriților.

Cei care adaugă persoane la lista de favoriți trbebuie să știe că este o alegere privată, astfel că utilizatorii preferați aleși nu vor primi de veste și nici nu vor putea afla că au fost adăugați pe listă.

Citeste si: Vladimir Putin vine cu o altă pretenție de la „țările neprietenoase”. Președintele rus le obligă să plătească gazul importat cu ruble rusești

Feed-urile noi de conținut vor putea să fie accesate cu un click pe logo-ul Instagram din partea frontală a ecranului, de unde se poate selecta unul dintre cele trei feed-uri. Atunci când noile feed-uri vor fi disponibile, aplicația va da o notificare care îl va învăța pe utilizator și îi va prezenta cum funcționează schimbarea feed-urilor.

Instagram spune că vrea să introducă feed-urile cât mai repede pentru toți utilizatorii, și că va dura doar câteva ore. Gigantul de social media a hotărât să adauge cele două feed-uri pentru a aduce ceva diferit față de cel controlat de algoritm, după ce a fost criticat pentru postările pe care le afișează, în special copiilor.

Citeste si: Primele declarații ale secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, după summit-ul extraordinar de la Bruxelles: „Am decis să punem la dispoziția Ucrainei mai mult ajutor”

Reprezentanții platformei Instagram au transmis că vor introduce noi măsuri pentru a scădea propaganda guvernului Rusiei și pentru a proteja confidențialitatea utilizatorilor de Instagram din Ucraina și Rusia.

„Instagram consideră contul care a creat această postare poate fi parțial sau în întregime sub controlul editorial al guvernului rus”, se precizează în mesajul de tip pop-up, care va fi afișat în cadrul postărilor semnalate ca fiind propagandă rusă.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Președintele Volodimir Zelenski a făcut apel la liderii NATO și le-a solicitat 1% din tancurile și avioanele lor

Activista de Mediu Greta Thunberg susține că Sindromul Asperger, o tulburare mintală de tip autist, o ajută în lupta pentru climă

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Primele declarații ale secretarului general al NATO , Jens Stoltenberg, după summit-ul extraordinar de la Bruxelles: „Am decis să punem la dispoziția Ucrainei mai mult ajutor”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies