Schimbări importante în ceea ce privește traiul la bloc, până pe data 3 iunie

Author: Andreea Buinoschi

Schimbări importante în ceea ce privește traiul la bloc, până pe data 3 iunie

Sursa: Istock

Locuitorii din București care stau la bloc vor avea parte de câteva zile mai dificile. Până pe data de 3 iunie, câteva schimbări importante vor avea loc în ceea ce privește utilitățile, ceea ce va crea disconfort în rândul locatarilor.

Mai exact, până pe data de 3 iunie, CMTEB, Compania Municipală Termoenergetica, nu va mai furniza apă caldă.

Acest lucru se va întâmpla în trei puncte termice care sunt responsabile pentru alimentarea a aproximativ 30 de blocuri, dar și a Spitalului Clinic Nicolae Malaxa.

Compania Municipală Termoenergetica a declarat că lucrările care vor fi demarate au ca scop repararea și revizuirea unei conducte primare ce funcționează de aproximativ 60 de ani și care se află în zona Vergului.

Citeste si: Plan roșu de intervenție la stația de metrou Piața Romană. Sute de oameni au fost evacuați

Mai mult decât atât, CMTEB a subliniat că lucrarea este una obligatorie, în ciuda disconfortului creat, pentru ca situația să nu se agraveze ulterior.

Sistarea apei calde la bloc a fost anunțată prin intermediul unui comunicat

„Lucrările, esenţiale pentru funcţionarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, vor fi efectuate în perimetrul delimitat de Şoselele Morarilor, Vergului şi strada Bodeşti.

(…) Încă din cursul dimineţii au fost începute manevrele tehnice de golire a conductei, apoi vor urma intervenţiile pentru reparaţii. După finalizarea tuturor lucrărilor, vor fi efectuate operaţiunile de umplere a tronsonului de conductă”, a transmis Compania Municipală Termoenergetica, potrivit Cancan.ro.

Mai mult decât atât, compania a precizat faptul că echipele de intervenție, alături de dispecerate, lucrează în mod permanent, pentru ca problema să fie soluționată la timp și fără ca alte incidente să apară pe parcurs.

De asemenea, conform comunicatului, mai multe informații sunt puse la dispoziția bucureștenilor, dacă aceștia vor suna la unul dintre numerele de telefon: 031.9442 sau 0800.820.002. Nu în ultimul rând, de ajutor le este și aplicația Termoalert.

Ce zone sunt afectate, conform CMTEB

Punctul termic: Spitalul Malaxa- Șoseaua Vergului,

Punctul termic: 10 Pantelimon- vor fi afectate un imobil și 15 blocuri

 

  • Strada Alexandru Ipsilanti- bl.29Bis, 29E
  • Str Logofătul Dan – bl.22
  • Str Bodeşti – bl.29A, 29B
  • Şos Pantelimon – bl.3, 4
  • Str Armaşul Marcu – bl. 23, 24, 28, 27, 29, 25, 26
  • Str Cluceru Sandu – bl.29C

 

Punct termic: 16 Vergului- 16 blocuri/imobile

Str Bodeşti – bl.K7, K6, K9, K8 Ale Vergului – bl.K5, K4, H3B, H3A, K2, H4, H1, K1, H2, K3, G1-G4,2 29D

Noi avarii la reteaua de apa calda si caldura in Bucuresti! Iata care sunt cele mai afectate sectoare ale capitalei!

Citeste si: Gigacaloria se scumpește în Capitală de mâine. Nicușor Dan confirmă! Bucureștenii ar putea plăti dublu!

București, 26 mai 2022 – Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunță că, începând de joi, 26 mai 2022, se desfășoară lucrări de reparații și revizie a conductei primare cu diametrul de 400 mm, cu o vechime de aproape 60 de ani. Lucrările, esențiale pentru funcționarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, vor fi efectuate în perimetrul delimitat de Șoseaua Morarilor și Vergului și strada Bodești.

Furnizarea agentului termic pentru apă caldă de consum pentru trei puncte termice care alimentează un număr de aproximativ 43 de blocuri și spitalul clinic Nicolae Malaxa, va fi sistată până vineri, 3 iunie 2022, ora 18.00”, se mai arată în comunicat.

 

Taguri:

Cookies