Schimbare de ultim moment în dosarul Lidiei Buble! Întorsătură de situație după ce artista a fost condamnată la un an cu suspendare pentru dare de mită

Author: Lavinia Medrea

Întorsătură de situație după ce artista a fost condamnată la un an cu suspendare pentru dare de mită

Sursa: Instagram Lidia Buble - colaj Kanal D

Lidia Buble stă din nou pe ace după ce decizia prin care este condamnată la un an cu suspendare pentru dare de mită a fost contestată.

Acum ceva timp, la începutul anului 2021, Lidia Buble a fost cercetată pentru dare de mită și, ulterior, condamnată la un an cu suspendare pentru fapta ei.

Acum, lucrurile iau o întorsătură neașteptată!

Întorsătură neașteptată în dosarul Lidiei Buble

Lidia Buble va fi dusă din nou în fața judecătorilor, după ce decizia de pe 17 noiembrie a fost contestată, astfel că există șanse ca instanța superioară să schimbe sentința. Nu este exclusă o pedeapsă cu executare.

Citește și: Cum au fost surprinși Lidia Buble și Horațiu Nicolau, deși nu au recunoscut că au o relație. Gesturi tandre în văzul lumii. Foto

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

„Condamnă inculpata BUBLE LIDIA la pedeapsa de 1 an închisoare pentru infracţiunea de dare de mită. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, stabilind termen de încercare pe o durată de 2 ani”, este decizia Lidiei Buble, care a fost contestată.

Citește și: Lidia Buble a fost condamnată la un an de închisoare. Ce acuzații i se aduc cântăreței

Cine este, de fapt, bărbatul ”misterios” din viața Lidiei Buble. Detaliul care a dat-o de gol pe vedetă

Pe timpul termenului de supraveghere, Lidia Buble va fi nevoită să facă muncă în folosul comunităţii timp de trei luni, respectiv 90 de zile.

Lidia Buble, pedepsită pentru dare de mită

Lidia Buble a fost oprită, la începutul anului 2021, în noaptea de 14 spre 15 ianuarie, de un echipaj al Poliției Rutiere, în apropiere de apartamentul ei din București. Fiindcă nu avea documentele necesare la ea, unul dintre polițiști i-a sugerat că amenda este mare, în special pentru că nu are declarația pe propria răspundere, care era necesară, atunci, pentru a ieși din casă într-un anumit interval orar, din cauza restricțiilor de COVID-19.

Agentul a încercat să o ajute pe artistă cu o „amendă” mai mică, ce avea să ajungă în buzunarul lui. Pentru că nu avea numerar la ea, agentul de poliție și colega lui au însoțit-o pe Lidia Buble până acasă pentru a-și lua cardul, după care au mers cu ea la bancomat, de unde a retrat suma de 900 de lei.

În timp ce se negocia șpaga, Lidia Buble și-a sunat un prieten pentru a-i cere sfaturi chiar de față cu polițiștii. Ce nu știa niciunul este că prietenul artistei avea telefonul ascultat de DIICOT din cauza unui dosar legat de siguranța națională, astfel anchetatorii au auzit toată conversația legată de mită.

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies