Lidia Buble a fost condamnată la un an de închisoare. Ce acuzații i se aduc cântăreței

Author: Alina Petre

Lidia Buble a fost condamnată la un an de închisoare

Cântăreaţa Lidia Buble a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii.

Lidia Buble a fost condamnată, joi, la un an de închisoare cu suspendare, în plus cântăreața trebuie să presteze muncă în folosul comunității timp de 90 de zile.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Citește și: Lidia Buble a fost implicată într-un accident rutier. Artista și-a lovit mașina de peste 45.000 de euro

Lidia Buble a fost condamnată la un an de închisoare

Lidia Buble a fost acuzată în luna august că a dat mită unor polițiști. Pe atunci avocatul vedetei a depus o cerere pentru procedură simplificată, ceea ce înseamnă că își recunoaște faptele.

Incidentul a avut loc în luna februarie a anului trecut, iar Lidia Buble a dat mită unor polițiști rutieri pentru că nu avea la ea declarația pe proprie răspundere, necesară în acea perioadă.

Artista pentru a nu fi amendată și pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest le-ar fi dat 900 de lei polițiștilor.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Atunci ea s-a și sfătuit la telefon cu un alt inculpat din dosar, care a îndemnat-o să le dea bani agenților. Cântăreața a fost trimisă în judecată la scurt timp după eveniment.

„Suma de bani primită de către inculpaţi cu titlu de mită a fost remisă de către o inculpată cercetată în cauză, atât cu scopul de a nu fi testată cu aparatul etilotest, cât şi pentru a nu fi sancţionată contravenţional întrucât aceasta nu avea asupra sa declaraţia pe proprie răspundere necesară pentru deplasarea pe timp de noapte pe parcursul instituirii stării de alertă pe fondul pandemiei COVID-19, respectiv nu deţinea asupra sa documentele prevăzute la art.

35 alin. (2) din O.U.G. nr. 195/2002, fapt ce constituia contravenţie conform art. art. 101 alin. (1) pct. 18 din acelaşi act normativ", precizau atunci anchetatorii.

Cine este, de fapt, bărbatul ”misterios” din viața Lidiei Buble. Detaliul care a dat-o de gol pe vedetă

Decizia instanței

Astăzi, judecătorii Tribunalului Bucureşti s-au pronunţat, iar Lidia Buble a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare, în plus cântăreața trebuie să presteze muncă în folosul comunității timp de 90 de zile.

Cântăreaţa riscă să ajunge după gratii dacă nu va respecta decizia instanței.

Citește și: Lidia Buble, dezvăluiri fără perdea despre bărbatul care îi va deveni soț. Artista se declară o femeie geloasă: ”Eu iubesc intens”

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies