Scene socante la Timisoara! Un jurnalist Kanal D a fost amenintat cu pistolul de un ofiter antidrog

In loc sa prinda infractori de temut, unul dintre politisti si-a iesit din fire cand a vazut ca jurnalistul isi facea meseria.

Imaginile socante au fost surprinse de cameramanul Kanal D la Timisoara. Echipa noastra s-a dus, dis-de-dimineata, sa filmeze o actiune a politistilor de la Crima Organizata, care au descins la mai multi suspecti de trafic de droguri. Desi se afla pe domeniul public si nu incurca in nici un fel operatiunea trupelor speciale, un ofiter antidrog l-a bruscat pe cameraman si chiar l-a amenintat cu arma ca sa-l determine sa nu mai filmeze.

In imaginile revoltatoare, se vede reactia necontrolata a ofiterului antidrog, care a continuat sa il bruscheze pe operatorul Kanal D chiar si dupa ce intreaga operatiune se incheiase. Culmea, infractorul cautat de anchetatori fugise inainte ca oamenii legii sa-i bata la poarta.

Mai multe imagini si informatii despre ancheta deschisa de superiorii ofiterului care a amenintat cu arma un jurnalist aflati, in aceasta seara, la Stirile Kanal D de la ora 19:00.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies