Scene revoltatoare pe un bulevard din Capitala! Protagonistul este chiar un celebru cantaret de manele. Atentie, imagini VIOLENTE!

Author: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 16 iul 2022, 01:00

O batrana este agresta de un tanar, aparent fara motiv. Baiatul se preface ca o loveste, iar sarmana femeie tipa ca din gura de sarpe.

In inregistrare se vede cat de incantat este tanarul care o chinuie pe sarmana femeie. In zadar il roaga sa o lasa in pace. Tipetele disperate ale batranei nu-l impresioneaza. Dimpotriva, il amuza teribil pe pustiul care continua sa se distreze.

Protagonistul acestui filmulet nu este altcineva decat cunoscutul cantaret de manele Babi Minune.

Scenele au fost filmate de un amic al acestuia, tot pentru amuzament, insa numai amuzante nu sunt.

Pe imagini se vede cum Babi Minune se preface ca o loveste de mai multe ori pe biata bunicuta, doar ca sa o ingrozeasca. Batrana nu se poate apara. Incearca sa fuga, insa, cantaretul o urmareste.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Amicul il sfatuieste  sa o lase in pace pe batrana dar totul pare sa fie mult prea distractiv pentru Babi, care isi continua jocul.

In cele din urma, batrana scapa doar cu o sperietura zdravana. Cu siguranta, va ocoli zona de acum inainte.

Impresarul cantaretului sustine ca vinovata pentru tot circul din strada este batrana care i-ar fi jignit pe cei doi. Asa ar fi inceput tot scandalul. Chiar si asa, dupa ce o tara intreaga i-a vaziut isprava, Babi Minune isi cere scuze prin intermediul impresarului sau.

##VIDEO137393##