Scene incredibile! Mama Luizei Melencu, la un pas de SINUCIDERE!

Sunt momente foarte grele pentru mama Luizei Melencu. Femeia a primit amenda de 5.000 de lei, primită după ce a refuzat să dea curs citațiilor în care i se cereau să vină să ofere probe ADN.


In articol:

Monica Melencu a izbucnit în lacrimi și a cedat nervos, considerând că este inadmisibil să se afle într-o astfel de situație, ca parte vătămată.

Citeste si: Bomba! Avocatul familiei Macesanu: Luiza si Alexandra sunt vii! Unde sunt fetele

Femeia a început să plângă, disperată că se află în această situație, în condițiile în care suferința generată de dispariția fiicei sale sunt deja atât de greu de suportat.

Citeste si: Gheorghe Dincă, scos din arestul Capitalei! Informații de ultimă oră despre criminalul din Caracal

Mama Luizei: ''Ma arunc in fata masinii''

Și-a strigat durerea și a explicat că nu vrea decât un singur lucru: să își poată strânge din nou copilul în brațe.

„Uitați-vă în ce hal am ajuns, ca pare vătămată! Uitați-vă în ce hal am ajuns! O să mă arunc în fața mașinii pentru treaba asta. Nu e vorba de bani! Cineva nu ne caută copiii, vor să ni-i ia numai morți! Deci, nu mai pot, disper!

Credeți-mă, că mă arunc în fața mașinii. Să-mi aducă copilul! Nu vreau nimic de la țara asta, îmi vreau copilul, atât vreau! E posibil așa ceva? Să intri, să nu primești nicio explicație? Am luat această amendă pentru că nimeni nu ne-a explicat!”, și-a strigat durerea Monica Melencu.

Citeste si: Gheorghe Dincă, scos din arestul Capitalei! Informații de ultimă oră despre criminalul din Caracal

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate