Gheorghe Dincă, scos din arestul Capitalei! Informații de ultimă oră despre criminalul din Caracal

,

Gheorghe Dincă a fost scos astăzi din arestul Capitalei. Principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal a fost dus în Spitalul Penitenciar Jilava.


In articol:

Autoritățile au luat decizia de a-l duce pe Dincă din arestul Capitalei la Spitalul Penitenciar Jilava pentru efectuarea unor măsuri procedurale dispuse în cazul anchetei penale. 

Ancheta penală în cazul crimelor din Caracal a stârnit o controversă uriașă în spațiul public.

Președintele României, Klaus Iohannis, i-a cerut demisia procurorului-şef DIICOT, Felix Bănilă, care conduce ancheta.

„În condiţiile în care oamenii au așteptarea legitimă de a fi apărați, este revoltator felul în care unele instituţii publice au reacţionat și în ceea ce privește crima de la Caracal dar şi cumplitul caz de la Dâmboviţa. Ce s-a întâmplat în ultimele zile e un exmplu de „așa nu”. Este extrem de grav că cei care conduc instituţii ale statului român girează astfel de comportamente prin care posibili infractori sunt trataţi cu mânuși iar victimele sunt tratate cu duritate și agresivitate. Această situație este generată în primul rând de eșecul guvernării incompetente din ultimii ani, o guvernare care a avut ca scop salvarea infractorilor.

Azi nu mă refer doar la Guvern, mă refer și la conducerea DIICOT, instituţie a cărei implicare în cazul Caracal ar fi trebuit sa aducă un plus de credibilitate. Doar că, sub conducerea domnului Bănilă, acest lucru nu s-a întâmplat, iar ancheta continuă să genereze semne de întrebare majore.

Modul în care s-au desfăşurat lucrurile până acum nu face decât să ridice suspiciuni şi să accentueze lipsa de încredere a oamenilor în autorităţi, iar o asfel de abordare nu poate duce decât la rezultate proaste.

Așadar, ii cer domnului Felix Bănilă să-şi înainteze imediat demisia din funcţia de procuror-șef al DIICOT”, a declarat Preşedintele României.

„Demisia este un act unilateral de voința, dar sunt împrejurări in care aceasta ar putea reprezenta expresia unui om laș și poate chiar lipsit de responsabilitate.

Vă asigur că în cazul meu, nu se va întâmpla așa.

Fiind solicitată de Președintele în funcție al României, desigur că ea trebuie tratată cu maximă seriozitate, ceea ce voi și face, în mod neîntârziat. Așa că, voi culege opiniile colegilor mei, ale șefului ierarhic și al celor implicați în actul numirii procurorului șef al DIICOT, după care voi aduce la cunoștință publică rezultatul deciziei luate”, a reacționat procurorul-șef al DIICOT, Felix Bănilă.

Gheorghe Dincă, la un pas de sinucidere! A cedat în arest

Angajații penitenciarului se tem că este aproape de sinucidere. Dincă refuză să mai ia legătura cu familia lui, potrivit ultimelor informații apărute în presă.   

Ultimele vești despre  Gheorghe Dincă  i-au alertat pe angajații de la Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Poliției Capitalei, acolo unde este încarcerat momentan criminalul din Caracal. Pe parcursul anchetei, Dincă a avut de mai multe ori un comportament contradictoriu. Dacă, la un moment dat, a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, acum se pare că s-a răzgândit și nu mai vrea să recunoască cele două crime.

Citeste si: VIDEO Noi imagini cu Luiza Melencu in viata au aparut pe Facebook!

Citeste si: Cine a violat-o pe Alexandra Macesanu? Gheorghe Dinca ar mai fi avut pe cineva in casa

Citeste si: Detalii SOCANTE date de criminalul din Caracal: ce i-a facut cu Luizei Melencu. Gheorge Dinca s-a contrazis in declaratii

Gheorghe Dincă, scos din arestul Capitalei! Informații de ultimă oră

Gheorghe Dincă stă singur în Arestul Preventiv al Capitalei. El avea la un moment dat doi colegi de celulă, dar a făcut cerere pentru a rămâne singur, iar aceasta a fost aprobată. Probabil decizia a fost luată pentru că anchetatorii sperau ca Dincă să fie înduplecat și să colaboreze cu cei care investighează uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu.

Cel mai probabil, faptul că Dincă va sta singur în celulă și la Jilava este o măsură de protecție a acestuia de alți deținuți. Este cunoscut faptul că violatorii și ucigașii de copii reprezintă ținte pentru ceilalți deținuți, care nu acceptă astfel de fapte, mulți având și ei, la rândul lor, copii.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Gheorghe Dincă, la un pas de sinucidere! A cedat în arest! Ce s-a întâmplat recent i-a alertat pe angajații închisorii

Mai mulți tineri din Marea Britanie au fost înţepaţi în discoteci pentru a li se injecta droguri

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Bomba! Avocatul familiei Macesanu: Luiza si Alexandra sunt vii! Unde sunt fetele

Anchetatorii se tem ca Gheorghe Dinca vrea sa se sinucida! Ce le-a cerut angajatilor de la penitenciar

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies