Scene fierbinti intre Iulia si Serban, la "Te vreau langa mine"! Participanta risca sa fie eliminata din emisiune! Iata cum au reactionat acestia si cum au explicat situatia

Cei doi participanti au fost surprinsi de o camera ascunsa in timp ce se sarutau, la vestiar.

Serban si Iulia au trecut bariera timiditatii si s-au sarutat, departe de ochii colegilor lor. Imaginile mai mult decat graitoare, i-au pus in situatia de a explica tuturor ceea ce se intampla de fapt intre ei.
"Este adevarat ceea ce s-a intamplat acolo, dar el m-a tras dupa paravan si m-a sarutat! Si am mers dupa el sa vad cea vrea! Eu doar m-am jucat, nu simt nimic pentru el! Nu este absolut nimic intre noi! Acum a inceput sa iti placa tie de mine si mie nu!" a spus Iulia.

In apararea lui Serban a intervenit si mama lui Cezar, fostul ei iubit, care  a precizat din nou ca Iulia este o fata neserioasa, care a calcat peste sentimentele fiului ei si l-a facut sa sufere.
"Iulia si-a asumat rolul de mama singura pentru ca nu poate sta doar cu un barbat! Priviti ce a facut Iulia cu Serban, asa a procedat si cu fiul meu... Ce barbat ar vrea o femeie ca ea?", a spus mama lui Cezar.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate