Scene de umilinta crunta in curtea unui liceu din judetul Constanta. Zeci de femei, barbati si copii s-au calcat in picioare pentru cateva haine vechi

Pomana le era aruncata de la etajul doi al cladirii de un profesor!

Poate va intrebati cum de-a ajuns o profesoara sa-ntinda mana in multime. Ei bine, scenele de umilinta se petrec in curtea institutiei in care preda, iar hainele de pomana sunt aruncate de colegi de-ai ei: un dascal de informatica si doua ingrijitoare.

Doamna din imagine si-a pus deja deoparte o gramajoara buna de haine. A avut timp sa le stranga pentru ca n-a mai pierdut vremea cu imbracatul si a alergat spre curtea liceului in capot. In multime sunt deopotriva copii, tineri si batrani - in timp ce unii se imbulzesc, altii rad batjocoritor pe margine.

Greu de spus unde au fost filmate imaginile. Zvonurile arata inspre localitatea Dobromir. Hainele ar fi avut, initial, titlul de donatii pentru elevii sarmani, numai ca, in locul copiilor, au aparut localnici incantati peste masura de chilipiruri. Contactat, primarul din localitate a negat ca imaginile ar fi fost filmate in propria ograda.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies